3x feature-release: eventplanning op een hoger niveau

3x feature-release: eventplanning op een hoger niveau

We willen continu je gebruikservaring bij het organiseren van events via ons platform verbeteren. We zijn dan ook blij dat er de afgelopen week opnieuw 3 nieuwe features live zijn gegaan!


Hier vind je een uitgebreid overzicht van wat er nieuw is en wat jouw voordeel is:



1. Draaiboeken stroomlijnen met vinkjes ✅

Op veler verzoek en directe feedback van onze gemotiveerde gebruikers introduceren we vinkjes voor onze Draaiboek-tool in onze evenementensoftware. Deze toevoeging zorgt voor:


  • Moeiteloos volgen: Elimineer twijfel over voltooide taken. Vink ze eenvoudig af en houd de volledige controle over het verloop van je evenement.
  • Realtime duidelijkheid: elk teamlid krijgt een realtime overzicht van de voltooide taken, wat een onberispelijke coördinatie bevordert.
  • Meer zelfvertrouwen: Ervaar een stressvrij event met een visuele weergave van je voortgang die zowel via onze mobiele app als via de webinterface toegankelijk is.



2. Verhoogde .PRO-efficiëntie met Draaiboek-bijlagen?

Onze .PRO- gebruikers krijgen een cadeatje! De functie 'bijlagen voor Draaiboeken' maakt nu directe bestandsuploads naar elk Draaiboek-item mogelijk. Van cruciale contracten tot plattegronden: zorg ervoor dat je elk essentieel document op één geconsolideerde plek klaar hebt staan. Als je de kracht van onze .PRO-versie nog niet hebt ervaren, is er geen beter moment om te upgraden!



3. Verhoog zakelijke betrokkenheid met automatisch antwoorden?

Exclusief voor onze premium businesspage eigenaren bieden we een nieuwe 'Auto reply' functie voor onze inbox, ontworpen om de gebruikersbetrokkenheid te verrijken:

  • Onmiddellijke interactie: stuur automatisch een bericht of dankbetuigingen zodra gebruikers je contacteren.
  • Snelle waardetoevoeging: Deel je standaardtarieven, brochures of andere relevante informatie om onmiddellijke inzichten te bieden.
  • Verzekerde persoonlijke benadering: terwijl het automatische antwoord onmiddellijk naar buiten gaat, kun jij je gebruikers ervan verzekeren dat er snel een op maat gemaakt antwoord zal volgen.




Deze nieuwe functies onderstrepen de onophoudelijke toewijding van eventplanner.net om het organiseren van evenementen te vernieuwen. We geloven in gestage vooruitgang, altijd afgestemd op de wensen van onze gebruikers en de nieuwste trends. Ontdek deze updates en blijf, zoals altijd, vol vertrouwen en creativiteit plannen!

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties