Beveiliging eventdata naar een hoger niveau: eventplanner.net nu ISO 27001-gecertificeerd

Beveiliging eventdata naar een hoger niveau: eventplanner.net nu ISO 27001-gecertificeerd

In een wereld waar digitale informatie centraal staat, is de veiligheid en beveiliging van jouw eventdata nog nooit zo belangrijk geweest. Daarom zijn we trots te kunnen aankondigen dat eventplanner.net de ISO 27001-certificering heeft behaald, een wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging.


ISO 27001 is een strenge norm opgesteld door de International Organization for Standardization (ISO) en de International Electrotechnical Commission (IEC) die gericht is op het beheer van informatiebeveiliging. Het biedt een raamwerk voor bedrijven om hun gegevensbeveiliging te beheren en ervoor te zorgen dat ze over robuuste systemen beschikken waarmee ze gevoelige informatie kunnen beschermen tegen inbreuken en cyberaanvallen.



Waarom is dit belangrijk voor jou als eventplanner?

Als organisator heb je toegang tot veel vertrouwelijke gegevens. Dit kan variëren van gedetailleerde projectmanagementplannen, financiële budgetten, draaiboeken en persoonlijke informatie van je teamleden tot mogelijk gevoelige gegevens over jouw gasten. Het is van cruciaal belang dat er met de grootst mogelijke zorgvuldigheid met deze gegevens wordt omgegaan, niet alleen op het gebied van toegang, maar ook als het gaat om gegevensopslag en back-ups. Dit zijn de voordelen van onze ISO 27001-certificering:


  • verbeterde gegevensbescherming: onze certificering verzekert je ervan dat we de hoogste normen voor gegevensbeveiliging volgen. Of het nu gaat om jouw draaiboeken, budgetten, projectmanagementgegevens, teamgegevens of gastinformatie, je kunt er zeker van zijn dat al jouw vertrouwelijke gegevens goed beschermd zijn;
  • verhoogd vertrouwen: door ons te houden aan deze strenge beveiligingsprotocollen, laten wij van eventplanner.net zien dat wij gegevensbescherming hoog in het vaandel dragen. Dit vergroot niet alleen onze geloofwaardigheid, maar geeft jou ook gemoedsrust, terwijl je jouw eigen reputatie bij je klanten een boost geeft;
  • veilige gegevensverwerking en back-ups: ISO 27001 dekt niet alleen gegevensbeveiliging, maar ook de procedures rond gegevensverwerking en back‑ups. Met deze certificering kun je erop vertrouwen dat jouw gegevens veilig worden opgeslagen en dat er back-ups worden gemaakt volgens de best practices;
  • verbeterde naleving: veel industrieën en landen eisen dat bedrijven voldoen aan ISO 27001 of SOC 2, vooral wanneer ze werken met gevoelige gegevens. Met de eventsoftware van eventplanner.net, die voldoet aan de ISO 27001-norm, voldoe je dus moeiteloos aan deze eisen.



Security researchers

Om de gegevensbeveiliging verder te verbeteren, hebben we ook een Security Bug Bounty-programma gelanceerd. Bij deze proactieve aanpak worden wereldwijde cyberbeveiligingsexperts ingezet voor het opsporen en aanpakken van potentiële systeemkwetsbaarheden. Hierdoor wordt er een extra beveiligingslaag toegevoegd om jouw waardevolle eventgegevens te beschermen.



Conclusie

Onze ISO 27001-certificering is meer dan alleen een badge. Het staat voor onze toewijding aan de beveiliging van jouw gegevens. Het verzekert je ervan dat de eventsoftware van eventplanner.net voldoet aan de wereldwijde standaarden voor gegevensbescherming en -beheer. Als eventplanner kun je erop vertrouwen dat je gegevens veilig zijn op ons platform, zodat jij je met een gerust hart kunt concentreren op het creëren van gedenkwaardige evenementen.

 

We danken je voor je blijvende vertrouwen in eventplanner.net en zijn verheugd je eventplanning nog veiliger en effectiever te kunnen maken.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Bart Van Zele [Halito!]
Bart Van Zele [Halito!]
Expert|2023-08-21 - 09:08u

Proficiat Kevin en team! Een mooie erkenning voor het harde werk dat jullie dagelijks leveren!

Kevin Van der Straeten [eventplanner.net]
Kevin Van der Straeten [eventplanner.net]
Leader|2023-08-21 - 17:09u

Dank je Bart!

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties