De ultieme bestemming voor jouw zakelijk evenement

De ultieme bestemming voor jouw zakelijk evenement

Deze zomer, tot en met 10 september, is INKART langs de A12 in Boom dé unieke locatie voor meer dan 1 km indoor en outdoor karting op het langste circuit van België. Bovendien heeft het team onlangs het karting- en business center flink geüpgraded. In de uitstekend geventileerde racetempel is een extra verdieping gecreëerd voor nog meer race sensaties en plezier.


Tijdens je zakelijk evenement kunnen jouw teamleden en gasten zich voortaan uitleven op twee niveaus, voor dubbel zoveel FUN. Dankzij het nieuwe ontwerp krijgen ook de supporters een spectaculair uitzicht op de races. Zo blijft iedereen van start tot finish betrokken bij uw bedrijfsevent. Ontdek vandaag nog wat INKART NXT LEVEL voor jou kan betekenen. Bel het team op 03/866.18.19 of vraag hier je offerte.De INKART-event Megamix

INKART biedt de perfecte combinatie van plezier, competitie en gezelligheid. Na een opwindende karting race op het uitdagende circuit kunnen jouw genodigden genieten van een welverdiende verwennerij met één van de smakelijke INKART BBQ-arrangementen. Of je nu kiest voor sappige steaks, gegrilde groenten of overheerlijke vegetarische opties, de BBQ is de ideale gelegenheid om informeel met elkaar om te gaan, klantenrelaties te hernieuwen of de teamgeest te versterken. Bovendien beschikt INKART over moderne vergaderfaciliteiten waar je bedrijfspresentaties, workshops of brainstormsessies kunt organiseren. Het meeting concept is volledig up-to-date gebracht met state-of-the-art multimedia technologie, en de perfect akoestisch geïsoleerde vergaderruimte biedt een adembenemend uitzicht op de race track. INKART maakt graag een pakket op maat voor jou. Stuur nu een mailtje of gebruik de Online Offerte tool.


van start tot finih aan de leiding tijdens je karting race zoals Max Verstappen.jpgNiet zomaar een karting locatie.

De INKART-site is speciaal ontworpen om ook jouw bedrijfsevenement onvergetelijk te maken. Het ervaren team staat klaar om je te ondersteunen bij het plannen en organiseren van jouw bedrijfsuitje, teambuilding, vergadering of productlancering. Zo ben je er zeker van dat alles vlekkeloos verloopt. Van gepersonaliseerde raceformats en teamwedstrijden tot heerlijke catering en volledige technische ondersteuning tijdens vergaderingen, INKART neemt al je zorgen uit handen. Bovendien bieden ze een scala aan extra activiteiten en arrangementen om jouw evenement nog specialer te maken.


Kom alles te weten en contacteer vandaag nog het INKART-eventteam. Ze zijn bereikbaar op werkdagen op 03/866.18.19. Een mailtje sturen kan ook naar events@inkart.be.

Meer informatie over INKART vindt u op:

www.inkart.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties