Fletcher Hotels kiest met 50+ eventlocaties voor eventplanner.net

Fletcher Hotels kiest met 50+ eventlocaties voor eventplanner.net

Hotelketen Fletcher Hotels kiest voor eventplanner.net voor de marketing van meer dan 50 van haar eventlocaties in Nederland. De hotelketen onderscheidt zich met authentieke hotel-restaurants die vaak gevestigd zijn in unieke gebouwen of in een bijzondere omgeving.

 

Alle hotels liggen op fantastische locaties. Je vindt ze aan het strand of midden in de duinen, maar ook in de prachtige heuvels van Limburg of in één van de historische steden van Nederland.

 

Bij Fletcher Hotels kun je uitstekend terecht voor al jouw zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, recepties, brunches, lunches en diners. Ook voor trouwfeesten heeft de keten prachtige trouwlocaties. “Meerdere van onze hotels beschikken over schitterende zalen en een uitmuntende catering voor elk type meeting, evenement, feest of partij. Daarbij, wat net zo belangrijk is, is dat ze ook beschikken over alle benodigdheden voor deze bijeenkomsten. Van vergaderapparatuur tot presentatiemiddelen en de benodigde partners voor de uitbreiding daarvan”, vertelt Tom van den Broek, Marketing Coördinator Zakelijk bij Fletcher Hotels.

 


Waarom eventplanner.net?

"We kiezen met eventplanner.net bewust voor een sterk merk met een trackrecord van meer dan 20 jaar. Dat zagen we meteen wanneer we platformen aan het vergelijken waren. Zo scoorde eventplanner.nl topposities op alle keywords die we onderzochten in Google. Maar ook het gebruiksgemak waarbij we al onze locaties vanuit één account beheren en de uitgebreide features zoals het onbeperkt kunnen plaatsen van posts en vacatures, overtuigden ons. En last but not least is er het veilige review platform van eventplanner.net als belangrijk voordeel", besluit Tom van den Broek.

 

Kevin Van der Straeten, Founder en CEO van eventplanner.net: "We zijn trots dat een kwaliteitsmerk zoals Fletcher Hotels voor eventplanner.net kiest. Het is bovendien de eerste keer is dat we in één keer zo een groot aantal locaties tegelijkertijd op onze site toevoegen. We zijn er zeker van dat de beslissing om de snelst groeiende community voor eventplanners ter wereld te vervoegen, een succesvolle zet voor Fletcher hotels is."

 

Ontdek de Fletcher Hotels hier

 

Jouw eventlocatie of -bedrijf nog niet op eventplanner.net? Maak je bedrijfspagina nu meteen aan

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties