INKART vindt zichzelf heruit: INKART NXT LEVEL

INKART vindt zichzelf heruit: INKART NXT LEVEL

INKART, het gerenommeerde karting- en business center aan de A12 in Puurs, onderging recent een major upgrade en vond zichzelf heruit als INKART NXT LEVEL. Met het gloednieuw circuit over twee verdiepingen, het geactualiseerd eventaanbod en het net gebouwd state-of-the-art meetingcentre is INKART klaar voor de toekomst.


Bedrijven die op zoek zijn naar innovatieve manieren om hun business naar een hoger niveau te tillen, zijn bij INKART aan het juiste adres. Een zakelijke bijeenkomst op een niet-traditionele locatie, een productlancering in een uniek kader of een grensverleggende teambuilding? Bel 03/866.18.19 en ontdek wat INKART NXT LEVEL voor jou kan betekenen.Langer, hoger, uitdagender

Of je nu te gast bent bij INKART voor je company-teambuilding of je weergaloos bedrijfsevent, de nieuwe racetrack over twee niveaus garandeert een fantastische belevenis. Het 2-level ontwerp maakt het circuit niet alleen langer, het wordt daardoor ook uitdagender. Bovendien krijgen de supporters hierdoor een spectaculair uitzicht op de races en blijft iedereen zo van start tot finish betrokken. Om een aangename en lichte sfeer te creëren is het dak vernieuwd. 14 Hightech LED-panels, recht uit de Formule 1, zorgen voor de perfecte veiligheidssignalisaties over het hele in- en outdoorcircuit. Dat is veilig voor de piloten en prettig voor de toeschouwers. Meer dan ooit tevoren is INKART daarmee de perfecte locatie voor jouw eerstvolgende businessevent of incentive. INKART maakt graag een package deal op maat voor je. Mail nu of gebruik de online offerte tool.


Unknown-2.jpegMeetings Mark II

Het INKART-meeting concept is volledig herwerkt. In een ver van alledaags kader vind je nu de ideale locatie voor je inspirerende brainstorm, constructieve vergadering of presentatie. Vanuit de dubbel akoestisch geïsoleerde ruimte kan je genieten van het spectaculaire uitzicht op het circuit. Uiteraard kan je de ruimte afschermen. Dat zorgt niet alleen voor de nodige privacy. Het verzekert je ook van de volledige aandacht van alle deelnemers. Ondersteund door de allernieuwste multimedia technologie is succes verzekerd. Nood aan een break? In de meeting-room vind je de coffee & drinks corner en natuurlijk kan je ook terecht voor een hapje, drankje, lunch of diner bij Refuel Food & Drinks.


Zet je teambuildings, events en meetings een trapje hoger. Contacteer vandaag nog het INKART NXT LEVEL-team via:

www.inkart.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties