CLC-VECTA benoemt Fabian Schrijvers als bestuurslid en stelt Dineke Philipse aan als verenigingsmana

CLC-VECTA benoemt Fabian Schrijvers als bestuurslid en stelt Dineke Philipse aan als verenigingsmana

Tijdens de CLC-VECTA Voorjaarsbijeenkomst & ALV is Fabian Schrijvers, eigenaar van Lasso Events, benoemd als bestuurslid. Saskia Vernooij (Rotterdam Ahoy) is herbenoemd als bestuurslid en ook voorzitter Bart van der Heijden (RAI Amsterdam) heeft zich opnieuw voor 2 jaar verbonden aan de vereniging. Dineke Philipse is aangesteld als verenigingsmanager. 

 

Bart van der Heijden: "In december vorig jaar presenteerden we onze aanpak om invulling te geven aan de speerpunten ‘verfrissend, relevant en vernieuwend’. En daarvan kunnen we nu de mooie resultaten laten zien: grote zichtbaarheid van de vereniging, veel interactie met leden, hoge waardering voor onze bijeenkomsten en een forse ledengroei naar bijna 300 leden."

 

De genoemde speerpunten werken door in alle activiteiten van de vereniging; een andere tone of voice, nieuwe visuals, andere communicatie instrumenten, nog meer relevante kennis en inspiratie (o.a. op het thema duurzaamheid), meer bijeenkomsten, zowel verenigingsbreed als voor specifieke bloedgroepen en bepaalde thema's. Alsook een andere aanpak van bijeenkomsten. 


"Dat betekent natuurlijk wat voor de organisatie. De aanstelling van Dineke als verenigingsmanager, met al haar ervaring en kennis en als aanspreekpunt voor het bestuur en de leden, is een belangrijke voorwaarde om invulling te geven aan onze ambities", aldus Bart. 


Bart vult aan: "De benoeming van Fabian, als vertegenwoordiger van de standbouwers, zorgt daarnaast voor een goede afspiegeling in het bestuur van onze achterban. En met voor ieder bestuurslid een eigen ‘portefeuille’, zijn we absoluut klaar om nog meer mooie stappen te maken."

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Very Food Catering
Very Food Catering voorziet je in een bordje kleur
Very Food Catering|
22 February 2024

Smaken en kleuren die samenkomen op een bord! We zorgen graag voor een onvergetelijke culinaire ervaring. 🌈🍴⁠

Very Food Catering geeft een heel eigen invulling aan catering. Het doel: alle zintuigen veroveren.

Intense lekkere smaken en geuren, gecreëerd met kwaliteitsproducten.

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

Advertenties