De eenvoudigste manier om online je vergaderruimte te boeken

De eenvoudigste manier om online je vergaderruimte te boeken

Koninklijke Jaarbeurs introduceert een nieuw online boekingsplatform voor haar vergadercentrum Jaarbeurs MeetUp. De tool waarmee boekers en organisatoren direct de beschikbaarheid kunnen inzien en online kunnen reserveren, waar en wanneer het uitkomt.


Niek Krebbers, salesmanager Jaarbeurs: "Het nieuwe boekingsplatform voor vergaderingen en bijeenkomsten is een mooie uitbreiding op de faciliteiten waarmee we onze gasten helpen bij het organiseren van hun bijeenkomsten."



Ruimte boeken waar en wanneer het uitkomt

Het nieuwe boekingsplatform van Jaarbeurs MeetUp is 24 uur per dag te gebruiken. Via een gebruiksvriendelijk proces kunnen ruimtes voor maximaal 80 personen worden gereserveerd. Ook kunnen gebruikers gelijk de nodige audiovisuele middelen, duurzame catering en overige services reserveren. Niek Krebbers: "Naast onze traditionele reserveringsmogelijkheden kunnen onze gebruikers met deze innovatieve oplossing binnen vijf minuten beschikbaarheid van vergaderruimtes inzien en reserveren. Waar en wanneer ze dit maar willen. Ons team van accountmanagers neemt vervolgens zo snel mogelijk contact op met de boeker. Zo behouden de klanten onze persoonlijke touch en blijven ze gebruikmaken van onze expertise."


De nieuwe toevoeging aan Jaarbeurs MeetUp voor vergaderingen en bijeenkomsten is wederom een innovatie waarmee Jaarbeurs zich door inzet van nieuwe technologie onderscheidt en de toegevoegde waarde voor haar gasten naar een hoger niveau brengt.


De tool is beschikbaar via meetup.jaarbeurs.nl.



Jaarbeurs MeetUp: voor brainstormsessies, workshops en meer

Jaarbeurs MeetUp dat zich bevindt in het Beatrixgebouw naast Utrecht Centraal station, telt 30 moderne, flexibele zalen, geschikt voor elk type bijeenkomst van 2 tot 240 personen. Van brainstormsessies en workshops tot team meetings en trainingen. Met een focus op duurzame catering, slimme techniek en een ervaren team helpt Jaarbeurs organisatoren het meeste uit hun meeting te halen.



 

Heb jij binnenkort een vergaderruimte nodig? Boek nu eenvoudig via:

www.meetup.jaarbeurs.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties