Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Een enorme eer voor Koninklijke Jaarbeurs. Eind januari won de Utrechtse evenementenlocatie de nationale gouden award voor 'Beste Congreslocatie van het jaar 2022'. Jaarbeurs biedt dagelijks een podium aan uitzonderlijke evenementen en bijzondere ontmoetingen in alle soorten en maten. Van een groot symposium in het Beatrix Theater tot een op maat gemaakt congres in Media Plaza.

 

Dat het hier om een publieksprijs gaat maakt het winnen van deze prijs extra bijzonder. We doken daarom in het juryrapport om te achterhalen waarom de stemmers vonden dat Jaarbeurs deze nationale titel verdient.


Voor de evenementen die ik mede organiseer is Jaarbeurs een top locatie en partner om mee samen te werken. Dit vanwege hun goede service en de vele mogelijkheden die ze met hun verschillende congreszalen bieden.Passie en betrokkenheid is voelbaar

Het juryrapport benadrukt dat Jaarbeurs sterk stuurt op het bouwen van een fijne relatie met haar opdrachtgevers. Dat gaat verder dan simpelweg de verhuur van de locatie. Er wordt echt actief meegedacht over het succes van het event. De passie en betrokkenheid is voelbaar en komt onder andere voort uit jarenlange ervaring in de branche. Dit geldt zowel voor het team van Jaarbeurs zelf, als de vaste leveranciers waarmee ze al jaren werken. Samen zorgen ze voor een compleet evenement dat op alle facetten klopt.

 

"Wanneer wij met een opdrachtgever om tafel zitten, vinden wij het belangrijk om de doelstelling op tafel te krijgen en als locatie bij te dragen aan de ROI van een event", vertelt Niek Krebbers, Salesmanager Acquisitie & Accountmanagement.Groenere horeca en tegengaan van voedselverspilling 

Jaarbeurs zet continu stappen op het gebied van verduurzaming. Dit jaar willen ze op jaarbasis minimaal 900 ton CO2 besparen in hun horeca. Daarom hebben ze onder andere het assortiment grotendeels vegetarisch gemaakt. Voedsel dat over is verkopen ze via Too Good To Go en verpakt voedsel doneren ze aan de Voedselbank. Daarnaast werken ze veel met lokale leveranciers voor minder vervoerskilometers en voedsel van het seizoen.

 


Hét congrescentrum in het midden van het land

Het feit dat focus op duurzaamheid een belangrijke trend is binnen de branche, maakt ook dat de Jaarbeurs steeds interessanter wordt voor organisators. Logisch, want met station Utrecht Centraal op loopafstand is het stimuleren van reizen met het openbaar vervoer naar je event nog gemakkelijker. Door de ligging van Jaarbeurs in het hart van Utrecht loop je ook binnen een paar minuten naar het centrum voor je hotel of één van de vele cafés en restaurants. Win-win!

 

Zeg je een eventlocatie, dan zeg je Jaarbeurs. Iconisch, men kent het en het team doet wat het moet doen.

 


Meer dan een locatie

Bij Jaarbeurs organiseer je allerlei soorten bijzondere ontmoetingen. Van gave presentaties en energieke congressen tot spectaculaire feesten of bijeenkomsten waar het bouwen aan duurzame relaties centraal staat. De locatie bestaat al ruim 105 jaar en ze draaien dus al heel wat generaties mee. Al die ervaring zetten ze zich graag in voor hun klanten en gasten. Met een passende ruimte, faciliteiten op maat en een passievol team kun je het doel van jouw bijeenkomst nog sterker uitdragen en successen behalen. Elkaar ontmoeten staat bij Jaarbeurs op de eerste plaats en de manier waarop zorgt daarbij voor een blijvende indruk.Van een groot symposium in het Beatrix Theater tot een op maat gemaakt congres in Media Plaza

Jaarbeurs biedt naast de 11 beurshallen en 30 vergaderzalen in totaal vier exclusieve congreslocaties met ieder een eigen stijl.


Duurzaam, klantvriendelijk en toekomstgericht. Bij Jaarbeurs kan je terecht voor een variatie aan events, alles zit onder één dak, inclusief de juiste faciliteiten en entertainment. Naar de Jaarbeurs gaan voelt altijd als een uitje.

 

Als organisator kan je 1-0 voor staan wanneer je bezoekers laat genieten van de allure en de indrukwekkende capaciteit van de theaterzaal in het Beatrix Theater. Naast de grote zaal heeft het Beatrix Theater verschillende plekken voor breakout-sessies, VIP-ontvangsten of aparte borrels maar ook voor een complete beurs!

 

Wanneer je op zoek bent naar een uniek, innovatief en inspirerend congrescentrum kies je als evenementenplanner voor Media Plaza. Deze plek bruist van creativiteit en heeft verschillende soorten congres- en sessiezalen, zoals het kleurrijke Auditorium, de prachtig strakke Polarzaal, of de unieke Shuttle, middenin de Barzone.

 

Wil je een nieuwe dimensie geven aan je bijeenkomst? Dan reis je naar Supernova, het kennisknooppunt waarin alles draait om verbinding en de juiste energie. De congreszalen van Supernova nodigen uit tot ontmoeting en met elkaar in gesprek gaan. Supernova kent een ruimtelijk design, letterlijk en figuurlijk, die je bezoekers in een andere wereld doet belanden.

 

Wil je echt de diepte in, dan ben je in de Julianazalen op het juiste adres. Hier draait het om het onderwerp van jouw bijeenkomst. Een setting waar een geborgen sfeer heerst. Een foyer met veel daglicht, een plenaire zaal en vier sessiezalen separaat gelegen van de overige ruimtes van Jaarbeurs zorgen voor een gevoel van exclusiviteit.


Meer weten over Jaarbeurs en de mogelijkheden voor een eventorganisator? Surf snel naar:

www.jaarbeurs.nl/organisator
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties