Waarom Oostende de ideale stad is om je evenement te organiseren

Waarom Oostende de ideale stad is om je evenement te organiseren

De prachtige ligging, locaties die je nergens anders vindt, verschillende overnachtingsmogelijkheden en leuke teambuildingkansen. Het zijn dé redenen waarom Oostende populair is bij eventorganisatoren.

 

De stad aan de zee heeft heel wat troeven voor zowel kleinschalige als grotere events. Tijd om ze hier in detail te ontdekken.

 


Locatie, locatie, locatie

Je klanten, leveranciers of medewerkers verrassen, dat is een van de doelen als je een evenement organiseert. Met een originele locatie scoor je goede punten.

 

Het wordt wel moeilijk kiezen in Oostende! Een meeting in een historisch fort met zicht op de duinen. Een congres in een voormalig postgebouw. Een vergadering in het boeiende Space Science Center? Of een diner met zicht op de paardenrenbaan. Oostende beschikt over heel wat aparte event venues.


 

Waar slaap je beter dan aan zee?

Wil je na je evenement je gasten een welverdiende rust aanbieden, waarna ze de volgende dag uitgerust terug naar huis/werk kunnen? Oostende beschikt over een verrassend breed aanbod aan hotels. Langs de ganse kust vind je zelfs nergens meer (kwaliteits)hotels dan in deze stad aan zee. 

 

Van een kleinschalig charmehotel of villa die je helemaal afhuurt, tot een luxe viersterrenhotel met zicht op de Noordzee. Wil je voor of na je evenement of teambuilding nog vergaderen? Vaak hebben deze hotels moderne vergaderfaciliteiten zodat je efficiënt aan de slag kunt.


 

Teambuilding

Oostende = zee en strand. Bestaat er een meer inspirerende plek in ons land om teambuildingsactiviteiten te organiseren? Geen zorgen, op zee en op het strand zijn er activiteiten die voor iedereen geschikt zijn. Van een zoektocht in golfkarretjes tot zeilen of met een speedboat een spectaculaire tocht maken naar een windmolenpark.

 


3,2,1, … klaar om je event te organiseren in Oostende?

Een partner nodig om dit pico bello te doen? Meet in Oostende helpt je graag op weg. Ook als je zelf met een idee zit dat je wil laten uitwerken, kun je bij het team terecht.

www.meetinoostende.be/nl

Bron: Foto: Nick Decombel Fotografie

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties