Nieuwe exposanten komen massaal naar ISE 2023

Nieuwe exposanten komen massaal naar ISE 2023

De aantrekkingskracht van ISE wordt steeds groter, in 2023 zal de beurs meer dan 900 exposanten verwelkomen, waaronder ongeveer 120 exposanten die voor het eerst 3.630 m2 vloeroppervlak in de Fira zullen innemen.


Degenen die hun debuut maken in Barcelona, brengen innovatieve producten en oplossingen mee uit het hele professionele AV- en systeemintegratielandschap.


Een nieuwe exposant is Naostage, een technische start-up die 's werelds eerste automatische beaconless 3D-volgoplossing heeft ontwikkeld om interactieve live-ervaringen te helpen creëren.


Paul Cales, CEO en mede-oprichter van Naostage, zei: "We zijn erg verheugd om voor het eerst te exposeren op ISE 2023, waar we onze K System-trackingoplossing zullen lanceren, het eerste real-time 3D-bakenloze systeem van zijn soort. ISE is een fantastisch platform om onze oplossing te lanceren. ISE-bezoekers verwachten nieuwe technologieën en oplossingen te ontdekken om hen te helpen meeslepende ervaringen te creëren en dit is wat we zullen leveren. We hebben grote plannen voor de komende maanden en we zijn ervan overtuigd dat ISE de perfecte plek is om onze doelen te bereiken."


Veel nieuwe exposanten zijn te vinden in de Discovery Zone, gelegen op het Congress Square tussen Hall 4 & 6 en Hall 5 & 7.


Naostage krijgt gezelschap van Vidable. "Bij Vidable bouwen we 's werelds meest complete collectie van AI-aangedreven oplossingen voor enterprise video", aldus algemeen directeur Mike Snavely. "Vidable stelt makers en contentbeheerders van alle ervaringsniveaus in staat om eenvoudig hun bibliotheken te analyseren, de productiekwaliteit te verbeteren en op betrokkenheid gerichte verbeteringen toe te voegen - allemaal met de kracht van AI."


Netvio, een professioneel merk voor AV-signaaldistributie en -besturing, dat matrices, AVoIP-producten, extenders en software levert, zal ook voor het eerst aanwezig zijn op ISE 2023. Bezoekers van de stand kunnen uit de eerste hand ervaring opdoen met de configuratiesoftware en controle-app.


Phil Gibbs, Sales Director voor Netvio, legt uit: "ISE is het belangrijkste evenement voor de AV-industrie. Als relatief nieuwe fabrikant hebben we het voorrecht om voor het eerst onze next level-oplossingen aan internationale klanten te kunnen demonstreren."


"Netvio zal ons matrixassortiment, onze nieuwe HDBaseT 3-extender en onze eersteklas AV over IP-oplossing tonen, inclusief de nieuwe speciale plug-and-play AVoIP-switch. We zullen ook regelmatig demonstraties geven van onze configuratiesoftware, evenals onze controle-app voor eindgebruikers."


Ga voor meer informatie of om u te registreren voor ISE 2023 naar iseurope.org. Integrated Systems Europe, ISE 2023, vindt plaats in Fira Barcelona Gran Via, 31 januari - 3 februari 2023.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties