Profiteer nog 1 week van super strakke advertentietarieven

Profiteer nog 1 week van super strakke advertentietarieven

Twijfel je al even om te upgraden naar een premium bedrijfspagina voor je eventlocatie of -bedrijf? Nu is het moment! Teken nu in en kies voor automatische online betalingen, dan geniet je zolang je campagne loopt van de huidige, strakke tarieven.

 

Helaas wordt alles duurder. Ook onze kosten stijgen waardoor we voor het eerst in 20 jaar niet anders kunnen dan onze tarieven indexeren in december. Veel van onze adverteerders genieten dus al jaren van dezelfde prijzen en dat ondanks een steeds groeiend bereik en een continue stroom aan innovaties en nieuwe features die de waarde voor onze adverteerders doen groeien. In concreto zullen de tarieven van onze bedrijfspagina's stijgen, net als enkele andere advertentiemogelijkheden.

 

Voor sommige opties zoals bannering hebben we (dankzij de sterk groeiende bezoekcijfers is er meer inventory) de ruimte om onze huidige tarieven aan te houden. Dat gaan we dan ook doen, want we begrijpen dat het voor veel eventbedrijven geen makkelijke tijden zijn.

 

 

Klik je tarief nu vast voor de komende jaren

Upgrade nu je bedrijfspagina en kies voor automatische online betalingen, dan geniet je zolang je campagne loopt van de huidige, strakke tarieven. Dat geldt overigens ook voor alle adverteerders die op dit moment al een dergelijke 'recurring' bedrijfspagina hebben lopen. Let op, dit aanbod geldt zolang je campagne ononderbroken doorloopt. Vergeet dus zeker niet om je credit card gegevens tijdig aan te passen mocht je een nieuwe kaart hebben. Als de campagne onderbreekt, start je opnieuw op aan de op dat moment geldende tarieven.

 

 

Switch naar automatische betalingen

Heb je op dit moment een premium bedrijfspagina, maar betaal je op factuur? Dan kun je ervoor kiezen te switchen naar automatische betalingen om ook van het vastgeklikte tarief gebruik te maken voor je bedrijfspagina. Voor manuele betalingen indexeren we de prijzen, zoals in onze verkoopsvoorwaarden voorzien.

 

 

Boek nu nog eenmalig je jaarcampagne aan de huidige tarieven

Ook voor onze andere advertentiemogelijkheden indexeren we verschillende prijzen. Boek je echter je campagne voor 30/11/2022, dan geniet je nog één keer een jaar lang van de huidige tarieven. Contacteer ons nu voor een voorstel op maat.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Hoe vermijd je event clichés en bouw je een waardevol event?

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Gratis festivals hebben het moeilijk door gestegen kosten: "Je kan het bijna niet rondkrijgen"

Advertenties