Deel je event draaiboek en checklist met je locatie en leveranciers

Deel je event draaiboek en checklist met je locatie en leveranciers

Stuur jij nog manueel aangepaste draaiboeken naar leveranciers? Stem je tientallen to do's met je eventlocatie af via mail waardoor het overzicht wel eens verdwijnt? Dat kon al anders met de eventplanner.net event software, maar met een nieuwe feature wordt dit nog gemakkelijker.

 

Tot nu kon je je volledige draaiboek of checklist met medewerkers of locaties delen.  Met de nieuwe checkbox ‘alleen eigen items’ in het rechtenbeheer bij ‘contacten’ in onze software, geef je je gebruikers nu enkel toegang tot de items die specifiek aan hen zijn toegekend. Je kiest dus zelf wie alles mag lezen en/of aanpassen, maar ook wie enkel de eigen taken mag lezen en/of aanpassen. En uiteraard blijf je ook, zoals voorheen, zelf bepalen wie tot welke tools toegang heeft. Je wilt je locatie misschien wel toegang geven tot je draaiboek, maar wellicht niet tot je budget.

 


Meer privacy en confidentialiteit

Een kleine, maar belangrijke feature dus wanneer je bijvoorbeeld door privacy (GDPR) of confidentialiteit niet zomaar alles met iedereen kunt/wilt delen. Een aantal aandachtspunten: gebruikers die je 'alleen eigen items' toegang geeft, zien enkel items waar ze op dat moment aan toegewezen zijn. Haal je ze uit de lijst met betrokken personen voor bijvoorbeeld een draaiboeklijn, dan verdwijnt ze ook in het overzicht van de gebruiker. Verder ziet een gebruiker wél wie nog aan hetzelfde item is toegewezen. Dat is logisch aangezien ze de taak toch samen zullen uitvoeren en moeten weten met wie ze dat gaan doen.

 

Maak jij nog geen gebruik van onze event software? Ga er meteen mee aan de slag! Het is helemaal gratis.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Joran BFD [Bevrijdingsfestival Drenthe - Plein van de Vrijhei]
Joran BFD [Bevrijdingsfestival Drenthe - Plein van de Vrijhei]
New|2023-02-24 - 11:16u

L.s.,
Als vrijwillige organisator van een deel van een bevrijdingsfestival in Nederland ontdekte ik jullie software voor een draaiboek. Ik ben bezig met het omzetten van mijn exel lijst in dit programma. Erg fijn in gebruik, zowel het draaiboek als de checklisten met attentie tijden enz. Wat voor mij een goede aanvulling zou zijn, is dat ik in een lijn in het draaiboek een verwijzing/ koppeling zou kunnen opnemen naar een checklist. In het draaiboek neem ik de stappen op en daaraan gekoppeld zou een checklist handig zijn om de details in te zetten. Op deze manier kan ik de hoofdzaken in een oogopslag zien en per onderdeel via de checklist de details bekijken die nog moeten worden gedaan of wat al af is.
Of als dit wel al mogelijk is, dan heb ik het nog niet ontdekt.
Met vriendelijke groet,
F. Greven

Kevin Van der Straeten [eventplanner.net]
Kevin Van der Straeten [eventplanner.net]
Leader|2023-02-24 - 12:17u

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties