De Festivak thematours: inspiratie voor jouw interessegebied

De Festivak thematours: inspiratie voor jouw interessegebied

De evenementenbranche is enorm divers en veelzijdig. Dit zie je dan ook terug op vakbeurs Festivak, die op 9 en 10 november plaatsvindt in de Brabanthallen in 's Hertogenbosch.


Op de beursvloer is namelijk aandacht voor ieder aspect dat relevant is bij een event. Wil je de beurs bezoeken om meer inzicht te krijgen in specifieke onderwerpen die aansluiten bij jouw behoeften? Meld je dan aan voor een van de thematours, die op beide dagen worden georganiseerd!

 


Het principe van de thematours

Tijdens de thematours op Festivak bezoek je in een groep van ongeveer 25 personen verschillende stands op de beursvloer die aansluiten bij jouw eigen interessegebied. Hiervoor volg je een tour guide die jou in +/- een uurtje langs relevante deelnemers gidst. Aanmelden is na registratie voor de beurs helemaal gratis en je hebt de keuze uit de volgende tours:

 

De beurzentour

Bij deze tour krijg je als beursmanager een rondleiding op de beurs en kom je langs een aantal gerenommeerde toeleveranciers in de beurzensector. Aan het einde van de tour kom je terecht bij de stand van branchevereniging CLC Vecta, een organisatie die jou kan helpen om je netwerk te vergroten.

 

De innovatie- & duurzaamheidstour

In deze tour ga je langs stands van toeleveranciers die hun innovaties presenteren. Uiteraard hebben deze innovaties een bepaalde link met de evenementenbranche. Daarnaast laten zij producten en diensten aan je zien die bijdragen aan meer duurzaamheid in de sector.

 

De fun- & foodtour

Beleving speelt een grote rol bij een evenement. Iedere organisator streeft ernaar dat zijn publiek met een grote glimlach het event verlaat. Het doel van de fun- & foodtour is jou informeren over de lekkerste hapjes, drankjes en entertainment die jouw event tot een succes maken!

 

De promotietour

Goede promotie is noodzakelijk om je doelgroep te bereiken. Ben je op zoek naar creatieve inspiratie voor jou, je klanten en collega’s? Er zijn enorm veel mogelijkheden, die je leert kennen tijdens deze tour. Print, sign, textiel, karton, gadgets & promotions; het komt allemaal voorbij. Diverse deelnemers met brandingproducten worden aangedaan tijdens de promotietour. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het op deze tour.

 

Welk thema ook aansluit op jouw behoeften aansluit, je vindt altijd de inspiratie die je zoekt. Let op: wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Wacht daarom niet langer en meld je aan voor de thematour van jouw interessegebied. Het programma is exact hetzelfde voor beide dagen, dus zowel voor 9 als 10 november worden de tours op dezelfde tijden georganiseerd. Wil je nog meer weten over de thematours? Je vindt alle info op de website van Festivak.

 

Registreer je gratis

 

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties