Wat geef je best als relatiegeschenk?

Wat geef je best als relatiegeschenk?

Het is 'the time of the year': in aanloop van de eindejaarsperiode denken we na over wie we welk cadeau gaan geven. Wat geef je best als relatiegeschenk? En welk eindejaarscadeau schenk je aan je medewerkers? Matthieu & Christof van Deuxamis hebben een antwoord op deze prangende vraag.

 

Matthieu: "Het 'juiste' cadeau selecteren is een echte kunst. Het geheim achter deze kunst is echter verbazend eenvoudig: zorg voor een geschenk dat een hoge kwaliteit en een lange levensduur heeft. En kies voor iets dat enig in zijn soort is."

 


Cadeauboxen van Deuxamis

Vanuit deze filosofie selecteerden Matthieu & Christof premium merken voor hun eindejaarsgeschenkboxen. De producten van Atelier Rebul maken al volop furore in heel wat internationale (sterren)zaken. De home sets en bad en body producten verrassen met hun originele oosterse geuren. Matthieu: "Je bent er zeker van dat je met deze geschenken iets geeft dat voor iedereen geschikt is en dat altijd goed scoort. Daarnaast kun je kiezen voor de geschenkboxen met de onovertroffen Onno Terre kaarsen in verschillende formaten en prijzen. Zij zijn al lange tijd een vaste waarde in het luxe segment sfeerverlichting."

 


Luxe geschenkboxen, luxe service

5 boxen of 500 boxen? Team Deuxamis staat klaar. Christof: "Elke box pakken we met veel liefde en zorg in voor een echt wow-gevoel. Eens bestelt, zorgen we voor een snelle levering, op het bedrijfsadres, en met een kleine meerkost, is een levering aan huis mogelijk via bpost. Wens je een gepersonaliseerd cadeau, bijvoorbeeld bijhorende kaartjes in je eigen huisstijl met een boodschap naar keuze, ook daar kunnen we voor zorgen", besluit Christof.

 

De catalogus exclusieve geschenkboxen van Deuxamis ontdekken, dat doe je hier. Bestellen of meer info? Bel Matthieu op het nummer +32 494 45 52 05 of mail naar matthieu@deuxamis.be

deuxamis.be/pages/b2b
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

8 out of the box meeting locaties

8 out of the box meeting locaties

To The Point Events en SKF scoren internationale hattrick

To The Point Events en SKF scoren internationale hattrick

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties