Festivak: Inspirerende lezingen van echte vakprofessionals

Festivak: Inspirerende lezingen van echte vakprofessionals

Op 9 en 10 november is het weer tijd voor dé vakbeurs voor de evenementenbranche: Festivak dus. Het belooft weer een spectaculaire beurs te worden in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch. En deze editie heeft een extra feestelijk tintje: het is namelijk de 25e keer dat Festivak georganiseerd wordt.


Dit event mag jij dan ook echt niet missen!

 


Alle ontwikkelingen in de branche komen voorbij

Van organisatoren tot toeleveranciers van evenementen; de hele evenementensector komt tijdens deze tweedaagse vakbeurs bij elkaar in de Brabanthallen. Je bent in twee dagen dan ook helemaal up to date van alle ontwikkelingen binnen de branche. In totaal zijn er 3 lezingenzalen waar presentaties worden gegeven door vooraanstaande vakprofessionals. Het volledige programma vind je hier, hieronder lichten we alvast een paar lezingen voor je uit:

 

Jolanda Jansen (Rotterdam Ahoy)

Uitdagingen genoeg in de evenementensector. De invloed van de coronapandemie en de krapte op de arbeidsmarkt hoeven we hier niet meer uit te leggen. Bij Rotterdam Ahoy zeggen ze: "Wat gebeurd is, is geweest". CEO Jolanda Jansen legt uit hoe de focus bij Ahoy op de toekomst ligt. Uiteraard kan dit niet zonder terugblik op het verleden, maar de lezing heeft met een reden de volgende titel: De voo(r)ruit van de evenementenbranche - Jolanda Jansen kijkt door de voorruit.

 

Danny Membre (RUMAG)

Danny Membre is de eigenaar van RUMAG, een niet meer weg te denken speler op social media. De korte quotes die op een tegeltje staan zijn bij iedereen wel bekend. Het merk ging van instant succes naar een mindere periode, de wederopbouw en vervolgens opnieuw succes. RUMAG heeft ups en downs gehad, en Danny vertelt tijdens zijn lezing wat hij van deze road to success heeft geleerd. Niet voor niets heeft de presentatie de titel: ‘Over op je bek gaan en weer opstaan

 

Tom Huijskes (Grolsch)

Duurzaamheid is een actueel thema in het dagelijks leven geworden, en dit geldt zeker ook voor de evenementenbranche. Grolsch hecht veel waarde aan dit onderwerp en onderneemt daarom diverse duurzame activiteiten. Marketing Operations Manager Tom Huijskes neemt je mee in zijn verhaal over de initiatieven die het biermerk in de loop der jaren allemaal heeft bedacht.

 

Roy Hirs (Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix)

Bij grootschalige evenementen is de mobiliteit altijd een groot en belangrijk vraagstuk. de Dutch Grand Prix behoort tot de grootste evenementen die in ons land georganiseerd worden, dus ook hier speelt dit thema. Roy Hirs is Manager Mobiliteit bij de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix en hij gaat in op het mobiliteitsplan dat bij de race hoort. Duurzaam vervoer is de kern van dit plan. Hoe? Dat hoor je tijdens deze sessie van Roy.

 

 

Hef het glas op de evenementensector

Naast dat Festivak voor jou een plek is om nieuwe inzichten op te doen voor jouw eigen organisatie, is het ook de ideale gelegenheid om eens bij te praten met medeprofessionals. Er staan in totaal meer dan 250 exposanten met enorm gave stands op de beursvloer die jij kunt bezoeken, maar je hebt ook uitgebreid de mogelijkheid om te netwerken tijdens de brancheborrel. Deze befaamde borrel is iets waar velen al lange tijd naar uitkijken. Het is een mooi moment om het glas te heffen op de sector en te evalueren wat er de voorbije maanden allemaal is gebeurd in de evenementenwereld. Deze borrel is gratis te bezoeken voor bezoekers én exposanten.

 

Festivak is door het uitgebreide aanbod aan inspirerende content en de uitgebreide mogelijkheden om te netwerken een evenement die je echt niet mag missen. Meld je daarom direct gratis aan via de website van Festivak en kom op 9 en 10 november naar de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.

 

Meld je direct aan

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Doorbraak voor ticketverkoop: Wat Ticketmaster's nieuwe toezegging betekent

Doorbraak voor ticketverkoop: Wat Ticketmaster's nieuwe toezegging betekent

Top 7 uitdagingen bij het organiseren van evenementen en hoe je ze overwint

Top 7 uitdagingen bij het organiseren van evenementen en hoe je ze overwint

Sectoronderzoek: vul de Event Confederation enquête in

Sectoronderzoek: vul de Event Confederation enquête in

Advertenties