Geef jouw event iets extra's met entertainment

Geef jouw event iets extra's met entertainment

Wil jij jouw event naar een hoger niveau tillen? Dan is Festivak, dé vakbeurs voor de evenementenbranche, het ideale platform voor jou om de juiste oplossingen op dit vlak te vinden.


De hele sector komt op 9 en 10 november bij elkaar tijdens dit tweedaagse event in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Kennis, contacten en inspiratie; je vindt het allemaal hier.Eventoplossingen in allerlei soorten en maten

Festivak biedt professionals in de evenementensector de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze met elkaar in contact te komen. Met meer dan 250 exposanten vind je hier een gigantisch aanbod aan eventoplossingen. Alle segmenten zijn vertegenwoordigd op de beursvloer: licht & geluid, drukwerk en merchandise, tenten in alle vormen en maten, attracties en nog veel meer.

 

Verder wordt er ook uitgebreid aandacht besteed aan vermaak op evenementen. Entertainment speelt een belangrijke rol bij de totaalbeleving van een event. Op Festivak is een speciaal deel van de beursvloer ingeruimd voor een heuse entertainmentstraat, die jou een inkijkje in de vele mogelijkheden voor jouw eigen event biedt. Acteurs, muzikale aankleding, sfeervolle activiteiten; je vindt het allemaal hier.

 


Up-to-date in 1 of 2 dagen

Op deze vakbeurs heb je uitgebreid de mogelijkheid om eventoplossingen te ontdekken en om van gedachten te wisselen met (mede)organisatoren en andere professionals binnen de sector, maar ook om extra inspiratie op te doen. Er worden namelijk verschillende boeiende lezingen verzorgd door vooraanstaande sprekers binnen de branche. Luister bijvoorbeeld naar het verhaal van sprekers van organisaties als de Johan Cruijff ArenA, Center Parcs, RUMAG, Grolsch en Rotterdam Ahoy. Je gaat ongetwijfeld geïnspireerd naar huis.

 

Kennis, contacten en inspiratie; je vindt het allemaal op Festivak. We kunnen dus wel stellen dat deze vakbeurs de ideale gelegenheid is om het evenementenseizoen af te sluiten. Dit event mag jij dan ook niet missen! Meld je daarom helemaal gratis aan via de website van Festivak en kom op 9 en 10 november naar de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Meer weten over dit evenement? Neem dan eens een kijkje op de website.

 

Registreer je gratis

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Alta Ripa II
ALTA RIPA IN STYLE - Exclusieve Lifestylebeurs
Alta Ripa II|
31 March 2023

21 - 22 - 23 APRIL 2023

 

DRIEDAAGSE LIFESTYLEBEURS IN HET HARTJE VAN DE KEMPEN

Kasteelhoeve Alta Ripa II in Oud-Turnhout is op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 april het sprookjesachtige decor voor de lifestylebeurs Alta Ripa in Style.

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Advertenties