Festivak, dé vakbeurs voor de gehele evenementenbranche

Festivak, dé vakbeurs voor de gehele evenementenbranche

Bezoekers hebben hoge verwachtingen van de evenementen waar zij heen gaan en daarom ligt er voor organisatoren een flinke taak te wachten om de juiste kwaliteit te leveren. Op Festivak vind jij de antwoorden hoe je een hoogwaardig, geslaagd event kunt neerzetten.


Hier kom jij namelijk in 2 dagen in contact met experts uit de hele evenementensector.

 


Wat houdt Festivak in?

Festivak is hét ontmoetingsplatform voor de gehele evenementenbranche. Grote en kleine spelers uit de hele sector komen op 9 en 10 november bijeen in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch om kennis en ideeën uit te wisselen, maar ook om te netwerken. Het is de afsluiting van een druk evenementenseizoen waarbij alle relevante thema’s en verhalen de revue passeren. Enkele onderwerpen die we alvast voor je uit willen lichten:

 

Innovatie

Innovatie is een zeer actueel thema in de entertainmentbranche. Door in te spelen op trends en ontwikkelingen kunnen organisatoren kansen pakken om hun succes te vergroten. Uiteindelijk wil iedere organisatie voorop lopen met zijn producten en diensten en zich daardoor onderscheiden. Innovatie betekent immers meer gemak en efficiëntie. Welke kansen liggen er voor het grijpen? Je ontdekt het op de beurs.

 

Duurzaamheid

Ook duurzaamheid speelt steeds meer een rol bij het organiseren bij een event. In het hele land gaat het over verduurzamen, en dit zien we ook in de evenementensector terug. Hoe maak je van jouw event op milieuvriendelijke wijze een succes? Er zijn diverse exposanten op de beursvloer die je hierbij kunnen helpen.

 


Een goedgevulde beursvloer

Het deelnemersveld van Festivak is erg breed en gevarieerd. De exposanten variëren van toeleveranciers op het gebied van licht, geluid en catering tot professionals in entertainment, infrastructuur, accommodaties en nog veel meer. In totaal staan er meer dan 250 exposanten op de beurs. Zij bieden een breed scala aan innovatieve en unieke oplossingen die ook voor jouw eigen evenement uitermate geschikt zijn. Ook eventplanner.nl is als mediapartner van de partij!

 

Naast een uitgebreide beursvloer beschikt Festivak ook over enkele lezingenzalen waar topsprekers uit de branche hun verhaal doen. Successtories, inspirerende casestudy’s, best practices, maar ook minder succesvolle verhalen van organisaties komen aan bod. Enkele experts die deel uitmaken van het inhoudelijke programma zijn onder meer:

 

●     Tom Huijskes, Marketing Operations Manager bij Grolsch

●     Jolanda Jansen, CEO bij Rotterdam Ahoy

●     Jeroen Dona, Divisiedirecteur Beurzen en Evenementen bij Libéma

●     Danny Membre, eigenaar van RUMAG

●     Vincent Hesen, Irene Koers & Monique Snijers, alle drie Sales Manager bij Center Parcs

 

Kortom, je vindt op Festivak alle ingrediënten om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Kennis, contacten en inspiratie; je doet het allemaal op tijdens een bezoek aan deze beurs. Zet daarom 9 en 10 november in je agenda en kom naar deze vakbeurs in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Aanmelden voor de beurs is helemaal gratis via de website van Festivak, en hier vind je ook verdere informatie over de beurs.


Meld je gratis aan:

www.festivak.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Duurzaam event plannen? Kies voor BluePoint Antwerpen

Duurzaam event plannen? Kies voor BluePoint Antwerpen

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties