Uitslaande brand NBC Congrescentrum, eventlocatie gesloten

Uitslaande brand NBC Congrescentrum, eventlocatie gesloten

Het NBC Congrescentrum in Nieuwegein werd getroffen door een zware uitslaande brand. Een evenement met 400 mensen werd geëvacueerd.


De brand ontstond tijdens werkzaamheden aan het dak. De brandweer had twaalf uur nodig om het vuur te blussen. Gelukkig raakte niemand gewond.


Een groot deel van van het evenementencomplex heeft brand- en waterschade opgelopen, waardoor de eventlocatie verplicht is voor onbepaalde tijd de deuren te sluiten. NBC heeft verschillende zalen, studio's en evenementhallen voor vergaderingen, evenementen en congressen.


NBC reageerde ondertussen zelf met dit bericht:


Op woensdag 7 september is het NBC Congrescentrum getroffen door een grote brand. Op het dak van onze Event Hall is rond 14:30 uur brand uitgebroken. Alle aanwezige gasten en medewerkers zijn veilig geëvacueerd. Een groot deel van onze locatie heeft brand- en waterschade opgelopen. Het NBC is daarom tot nader bericht gesloten.


Wij begrijpen dat u vragen heeft over uw reservering of geplande bijeenkomst. In dat geval verzoeken wij u per e-mail contact op te nemen met reserveringen@nbccongrescentrum.nl of uw accountmanager. Mocht u eigendommen in het NBC Congrescentrum hebben liggen, vragen wij u via e-mail contact op te nemen met info@nbccongrescentrum.nl. Gezien de situatie kan onze reactie iets langer duren dan u van ons gewend bent. Wij hopen op uw begrip.


Wanneer er meer bekend is over het herstel van de schade en de heropening van het NBC Congrescentrum, brengen wij u direct op de hoogte.

Bron: NOS, AD - Foto: iStockphoto

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

15 manieren om presentaties te verknallen

15 manieren om presentaties te verknallen

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Zo organiseer je in ieder seizoen een geslaagd evenement

Zo organiseer je in ieder seizoen een geslaagd evenement

Advertenties