Venue13: Nederlandse mooiste natuurgebied als achtertuin

Venue13: Nederlandse mooiste natuurgebied als achtertuin

Op 7 september organiseert Venue13 een kijkdag voor evenementenorganisatoren. Ontdek het prachtige pand met flexibel in te richten zalen, omringd door Nederlands mooiste natuurgebied.


Glooiende heidevelden, een pittoresk parkbos en eeuwenoude bossen bieden ontelbare mogelijkheden. De ideale plek voor congressen, bedrijfsfeesten en teambuilding in de natuur. Wees van harte welkom bij Venue13, dé verborgen parel van Arnhem. Wat heeft Venue13 te bieden?

De locatie moet aansluiten bij de activiteiten die je voor ogen hebt. Venue13 biedt met haar pand plek voor maximaal 500 gasten, maar door de verdeling over 5 binnenruimtes is het heel goed mogelijk om intimiteit te waarborgen als de groep een stuk kleiner is. De locatie is flexibel in te delen met schuifdeuren waardoor de ruimtes zowel apart als geschakeld ingezet kunnen worden? Is het beter voor het programma om tussentijds te veranderen? Geen enkel probleem! Zo is er altijd iets te verzinnen voor ieder evenement, groot of klein. Organiseer modeshows en productlanceringen of bedrijfspresentaties en teambuildingactiviteiten. Ons creatieve team staat klaar om jouw ideeën en doelen om te zetten naar een prachtig resultaat en tijdens dit proces je volledig te ontzorgen.


Kom op 7 september zelf ervaren of deze evenementenlocatie aansluit bij jouw wensen.Mogelijkheden binnen en buiten

Venue13 beschikt niet alleen over opties, accessoires en flexibiliteit in het pand. De omringende natuur biedt de gelegenheid om een stap verder te gaan. Organiseer evenementen als Expeditie Robinson en Field Games of houd een grote picknick. Zo maak je van je collega's heuse teamgenoten. Tijdens deze evenementen dient Venue13 als thuisbasis, waar je kan lunchen, dineren of de dag afsluiten met een knallend personeelsfeest. "Wij zijn erg nieuwsgierig naar jouw toffe ideeën en dragen graag een steentje bij tijdens een brainstorm", aldus Taike Rouwmaat.Waarom Venue13? 

  • Alles is goed
  • Je kan echt op ze bouwen! 
  • Plek voor 500, maar ook 50 gasten
  • Natuurgebied op loopafstand
  • Lekker centraal in Nederland
  • Station gewoon voor de deur
  • Gratis parkeren
  • Flexibiliteit in locatieindeling
  • Venue 13 ontzorgt graag, maar jij bepaalt altijd tot waar jij dit prettig vindt
  • Een enthousiast team waar je blij van wordtPerfecte ligging voor jouw evenement

"Het is aan ons om een lach op ieders gezicht te toveren. Jouw evenement moet tot in de puntjes kloppen." Met haar centrale ligging, gratis parkeerplaatsen en een treinstation voor de deur, is Venue13 de eventlocatie voor evenementenorganisatoren in heel Nederland.


Wil je meer informatie? Kijk eens op www.venue13.nl, mail naar event@venue13.nl of bel 0619995463 om persoonlijk kennis te maken. De deur staat er voor je open.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Opgepast: controles opblaasbare attracties op komst

Opgepast: controles opblaasbare attracties op komst

Plaats jouw nieuws gratis op eventplanner.net

Plaats jouw nieuws gratis op eventplanner.net

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Advertenties