Karting-events favoriet in 2022

Karting-events favoriet in 2022

Inzetten op bonding, de trend is duidelijk bij steeds meer ondernemingen. Wie sterk voor de dag wil komen rekent meer dan ooit op zijn medewerkers en business partners. Dat merken ze ook bij INKART: de vraag naar teambuildings en actieve netwerk events is groter dan ooit tevoren.


Dit jaar zijn speciale karting business deals met uitgebreid INKART-welkomstontbijt of Refuel Legendary BBQ bijzonder gegeerd. Bovendien investeerde INKART in 36 nagelnieuwe karts, dat het hard gaat in de planning en op het circuit hoeft dus niet te verwonderen.Fun Formules en Company Challenges

Het INKART-Event team heeft meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van grote en kleine events. Dat leverde een indrukwekkende portfolio met concepten en formules voor karting events op. Kleine ondernemingen kiezen bijvoorbeeld vaak voor een Fun Formule, met individuele races voor alle medewerkers. Grotere bedrijven voelen zich volledig thuis in een Company Challenge, waarbij verschillende teams strijden voor de trophy tijdens een uithoudingswedstrijd. Waar het bij INKART vooral om gaat, is de totale beleving: de race experience op het meer dan 1 km lange in- en outdoor circuit, de fan experience voor de supporters en de total fun experience voor iedereen, met drinks, lekker eten en gezelligheid in een uniek kader.  Dit najaar wordt spectaculair

De INKART-event zomer 2022 ging van start met de INKART-PETRONAS 12u uithoudingswedstrijd. Naast regelmatige individuele bedrijfsevents staan er binnenkort ook weer enkele exclusieve sector events op het programma. Zo is er al op 5 september de INKART ICT Trophy 2022 en op 8 september het Maritime only karting-event in samenwerking met Qronoport. Inschrijven en meer informatie over deze en andere bedrijfsevents vind je op de INKART Business Events pagina.   


Zin gekregen in het perfecte karting event voor uw bedrijf? Praat er dan vandaag nog over met het INKART-event team. Je kunt ze bereiken op werkdagen op 03/866.18.19. Een mailtje sturen kan ook: events@inkart.be.  Alles over INKART vind je op:

www.inkart.be/nl/karting-voor-bedrijven
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties