Ontdek de Tomorrowland 2022 Mainstage

Ontdek de Tomorrowland 2022 Mainstage

Tomorrowland is terug! Festivalgangers van over de hele wereld hebben de eerste dag van het iconische Belgische festival bereikt en konden het fantastische 'The Reflection of Love'-podium in al zijn glorie bewonderen.


De Tomorrowland 2022 Mainstage is 100% in-house gemaakt. Van idee tot schets tot technisch ontwerp, het creatieve team achter Tomorrowland heeft het magische podium bedacht, getekend en tot leven gebracht, terwijl alle afzonderlijke elementen zijn gemaakt in het Tomorrowland Atelier.


De 16e editie van Tomorrowland staat in het teken van 'The Reflection of Love', symbool voor de positieve energie waar het festival voor staat. Een onverwachte duisternis viel over de People of Tomorrow maar maakt nu plaats voor een uniek moment op het betoverende 'Reflection of Love' podium. Gedurende drie weekenden zal de intense verbinding tussen de People of Tomorrow en de speciale unie van positieve energie over alle grenzen heen magie en een wereldwijde weerspiegeling van licht naar het festivalterrein in Boom, België brengen, waarbij alle festivalgangers worden opgeroepen om de positiviteit en verbinding te verspreiden ze ervaren op het festival over de hele wereld.


Het Tomorrowland 2022 'Reflection of Love'-podium

  • 100% lokaal gemaakt
  • 53 meter hoog
  • 270 meter breed
  • 990 vierkante meter videotegels
  • 1.273 lampen
  • 214 luidsprekers en subs
  • 61 lasers
  • 18 fonteinen
  • Meer dan 100 artiesten

Bron: Photo: Tomorrowland

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Veldeman
Terugblik op 60 jaar Willy Naessens Group
Veldeman|
21 February 2024

In 2023 werd Willy Naessens Group 60 jaar en dat werd gevierd met een memorabel evenement. Tentmoment, onderdeel van Veldeman Group, werd ingeschakeld om in Wortegem-Petegem een indrukwekkend tentendorp te bouwen, dat niet alleen de feestruimte omvatte, maar ook de inkom, keukenruimte, omkleedruimte en eetzone voor artiesten en medewerkers, toiletten, ... De ultieme eyecatcher was de TFS van 40m bij ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Hoe minder hard werken bij je volgende event?

Hoe minder hard werken bij je volgende event?

Maak je klaar om het eventplanner.eco-label te behalen

Maak je klaar om het eventplanner.eco-label te behalen

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

Advertenties