Technopolis viert 'begin' en 'einde' tijdperk

Technopolis viert 'begin' en 'einde' tijdperk

Aan de vooravond van de zomervakantie vond in Technopolis een groot feest plaats waar iedereen die iemand is in de wetenschapscommunicatie, niet op kon ontbreken.


Op 28 juni werd niet alleen afscheid genomen van voorzitter Luc Van den Brande en bestuursleden Theo Peeters en Paul Lagasse, maar werd ook de nieuw samengestelde bestuursploeg onder voorzitterschap van Frank Beckx voorgesteld. Voor deze prestigieuze aankondiging van het einde en het begin van een tijdperk werd Einstein, de grootste zaal in Technopolis, ingeschakeld.


20220628 Technopolis-177.jpg

 

Via een ingebouwde wand werd de zaal in twee onafhankelijke ruimtes verdeeld. Het gedeelte voor de academische zitting werd volledig verduisterd, waardoor geprojecteerde beelden bijzonder goed tot hun recht kwamen. Dat geldt dubbel voor de visueel verbluffende wetenschappelijke experimenten, die intussen kenmerkend zijn voor events in Technopolis. Zo gaf oud-voorzitter Luc Van den Brande letterlijk het vuur door aan zijn opvolger Frank Beckx en werd de onthulling van de gedenkplaat van het Auditorium Van den Brande met een stikstofproef in een bijzonder mist-erieus tintje gehuld. Op het podium werden herinneringen opgehaald, er werd af en toe gelachen en samen met Vlaams minister-president Jan Jambon werd ook vooruitgeblikt naar de toekomst van wetenschapscommunicatie in Vlaanderen.


20220628 Technopolis-100.jpg

 

Voor en na het officiële gedeelte werd in het tweede gedeelte van Einstein gezellig bijgepraat met een glaasje. Dankzij de grote glaspartijen met uitzicht op de iconische rode kegel van Technopolis baadde de ruimte in het zomerse avondlicht. Voor de inrichting werd gekozen voor een gezellige loungehoek in combinatie met statafels. Een aaneenschakeling van luxueuze hapjes en een muzikaal intermezzo met een harp maakten dit historische evenement in Technopolis helemaal compleet.

www.technopolis.be/nl/evenementen
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Plaats jouw nieuws gratis op eventplanner.net

Plaats jouw nieuws gratis op eventplanner.net

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Advertenties