Verborgen parel gaat verder als Venue13

Verborgen parel gaat verder als Venue13

Kastanjelaan13 Lounge&Events, dé verborgen parel in de regio Arnhem en Nijmegen gaat verder onder de naam Venue13. Het pand is in 2014 overgenomen door Taike Rouwmaat.


Samen met zijn team organiseert Taike voor maximaal 500 gasten de meest persoonlijke events. Hand in hand met de nieuwe naam ondernemen zij met de instellingen 'Alles is goed' en 'Voor de mens, door een mens'. "Wanneer wij de locatie klaarmaken voor bijvoorbeeld een congres of een bedrijfsfeest, raken onze gasten altijd betoverd door de warme sfeer. Daarom voelen bezoekers zich gemakkelijk thuis bij ons", aldus Taike.



350+ m2 aan impact

Het authentieke pand van Venue13 beschikt over 350m2 binnenoppervlakte. Dit oppervlak is verdeeld over vijf ruimtes van verschillende groottes. De ruimtes zijn door schuifdeuren apart of samen flexibel in te zetten. "Zo creëer je bij ons gemakkelijk een eigen meeting of event. In de grote zaal passen tot wel 300 gasten. Omgetoverd tot congres kun je hier 180 personen in kwijt. Bij ons iets organiseren gaat onder onze noemer 'Alles is goed'. Naast de grote zaal bevindt zich een lounge met directe verbinding naar de bar. De doorloop in het pand is tot in de puntjes uitgedacht. En voor de toekomst staat er een ontzettend geweldige gelegenheid in het verschiet. Welgeteld 2500m2 aan vrij invulbare ruimte. Kom vooral zelf kijken en onze heerlijke koffie proeven als dit je interesse wekt."



Ook voor kleine, intieme events

Kleinere bijeenkomst organiseren? "Daarvoor zijn twee subruimtes aanwezig in het pand. Ideaal voor vergaderingen of in te zetten als garderobe tijdens een groter evenement. Ons

buitenterras ligt op het zuiden en vangt op een mooie dag volop zon. Houd een heerlijke zomerse lunch of organiseer een yogasessie voordat je event begint. Bij Venue13 staan we

open voor al jouw ideeën. Ons creatieve team denkt graag met je mee in alle mogelijkheden", gaat Taike enthousiast verder.


Persfoto 2.jpg



Voor de mens, door een mens

Venue13 is een intieme locatie met een speels karakter. "Bij ons staat een persoonlijke benadering, ongeacht het evenement centraal. Dit doen we zo laagdrempelig mogelijk. Organiseer bij ons zowel een groot bedrijfsfeest als een persoonlijk verjaardagsdiner. We zijn al jaren dé ontmoetingsplaats voor bedrijven en particulieren in de regio Arnhem. We willen dat je evenement na afloop een blijvende herinnering is. Een bijzonder moment waar je later met een glimlach aan terugdenkt. Met die opdracht gaat ons fantastische team voor je aan de slag. Dit is de kracht van Venue13. Welk event organiseer jij bij ons?"


Meer informatie over Venue13 vind je op:

venue13.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties