Online netwerken? Virtueel netwerken in Zoom Events

Online netwerken? Virtueel netwerken in Zoom Events

Nu de vraag naar online evenementen afneemt en de concurrentie in tools heviger is, vindt Zoom zichzelf opnieuw uit om relevant te blijven. Zoom Events introduceert een nieuwe reeks tools voor eventplanners, zoals online netwerken.


"Een van de grootste voordelen van live, is de mogelijkheid om te netwerken met collega's en contact te maken met anderen in dezelfde branche. Maar in de afgelopen jaren heeft het onvermogen om elkaar persoonlijk te ontmoeten die kansen beperkt en vereist een sterkere focus over het creëren van boeiende, virtuele ervaringen die persoonlijke netwerken repliceren. Om deze overgang te vergemakkelijken, helpen onze nieuwe virtuele netwerkfuncties van Zoom Events eventmarketeers om de magie van persoonlijke evenementen naar externe doelgroepen te brengen", zegt het bedrijf.Eenvoudige virtueel netwerken

Voortaan kunnen eventdeelnemers een profiel aanmaken met afbeeldingen, video's en links naar hun websites. Het profiel wordt gedeeld met alle deelnemers en kan opnieuw worden gebruikt voor andere evenementen. Deelnemers kunnen verbindingen met elkaar leggen, vergelijkbaar met andere sociale netwerken zoals Facebook en LinkedIn. Tot slot, de belangrijkste nieuwe feature van de evenementensoftware, deelnemers kunnen tijdens evenementen één-op-één gesprekken voeren.


"Zoom Events-netwerktools stimuleren actieve conversatie en betrokkenheid tussen externe deelnemers die graag netwerken met andere deelnemers. Als je jouw evenement organiseert op het Zoom Events-platform, kun je netwerken per evenement in- of uitschakelen. Als netwerken is ingeschakeld, hebben deelnemers verschillende opties om met anderen in contact te komen voor, tijdens en nadat het evenement is afgelopen."Hoe helpt virtuele netwerken hosts van evenementen?

"Hoewel persoonlijke evenementen terugkeren, is er nog steeds een sterke voorkeur voor virtuele en hybride evenementen, waarbij 91% van de ondervraagde evenementmarketeers gelooft dat 'hybride evenementen de toekomst zijn van eventmanagement'", beweert Zoom.


"Met Zoom Events kunnen organisaties een hechter gemeenschapsgevoel tussen deelnemers en hosts bevorderen, waardoor ze met elkaar in contact kunnen komen, van elkaar kunnen leren en hun professionele netwerken kunnen uitbreiden."

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

ECC Leiden
Voor sfeervolle borrels en summer events
ECC Leiden|
06 June 2023

Summer event op de planning? Kies dan voor The Terrace of The Greenhouse van ECC Leiden! Dé ideale plek voor een heerlijk verkoelend drankje en gezelligheid met collega’s na een lange vergadering. Maar ook voor een borrel of klein evenement met een zomers tintje.


Op ons terras hebben we een stukje Ibiza naar Leiden gehaald, inclusief een unieke containerbar, comfortabele ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

TTPE gaat 'full force' & groen

TTPE gaat 'full force' & groen

Fletcher Hotels kiest met 50+ eventlocaties voor eventplanner.net

Fletcher Hotels kiest met 50+ eventlocaties voor eventplanner.net

Nieuw: beveilig je eventplanner.net account met 2FA ?

Nieuw: beveilig je eventplanner.net account met 2FA ?

Advertenties