Koninklijke onderscheiding voor Riemer Rijpkema

Koninklijke onderscheiding voor Riemer Rijpkema

Tijdens een speciale bijeenkomst van CLC-VECTA in Grand Hotel Huis ter Duin is Riemer Rijpkema benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hij ontving de Koninklijke Onderscheiding uit handen van de burgemeester van Vlissingen drs. A.R.B. van den Tillaar. 


Riemer ontvangt de onderscheiding voor de belangrijke bijdrage die hij heeft geleverd aan de professionalisering en ontwikkeling van de (zakelijke) evenementenbranche in Nederland. Ook heeft hij tijdens de coronacrisis een belangrijk aandeel gehad in het vertegenwoordigen van de branche. Daarbij was hij onder andere betrokken bij de zogenaamde Fieldlab evenementen.

 

Als zelfstandig ondernemer heeft Riemer jarenlange ervaring in het organiseren van uiteenlopende beurzen en congressen in binnen- en buitenland. Al die tijd was hij ook betrokken in en bij verschillende brancheverenigingen en –initiatieven. Als voorzitter van branchevereniging FBTN was hij de mede-grondlegger en vormgever van de huidige branchevereniging CLC-VECTA door de fusie met VNC, ESAH en later VECTA te realiseren. 

 

In zijn rol als directeur van CLC-VECTA was hij onder meer verantwoordelijk voor het gezamenlijke onderzoek met BUAS en CELTH naar de toekomst van de Live communicatiebranche, de Beurzen Monitor, de Waardemodellen voor Beurzen en Congressen, zet hij zich in voor projecten met betrekking tot een Leven Lang Ontwikkelen en is hij actief in diverse besturen, commissies en overlegorganen als Gastvrij Nederland, SBB en VNO-NCW/MKB-Nederland.

 


Bekroning

De onderscheiding is de ultieme bekroning op de indrukwekkende carrière, de enorme inzet en betrokkenheid van Riemer als branchevertegenwoordiger en de waardevolle bijdrage die hij al die jaren heeft geleverd. Met tomeloze energie, initiatiefrijk, ondernemend, gepassioneerd en ongekende inspanningen.

Bron: Fotocredits: Arjan van den Berg - Stand Photography

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

ECC Leiden
Voor sfeervolle borrels en summer events
ECC Leiden|
06 June 2023

Summer event op de planning? Kies dan voor The Terrace of The Greenhouse van ECC Leiden! Dé ideale plek voor een heerlijk verkoelend drankje en gezelligheid met collega’s na een lange vergadering. Maar ook voor een borrel of klein evenement met een zomers tintje.


Op ons terras hebben we een stukje Ibiza naar Leiden gehaald, inclusief een unieke containerbar, comfortabele ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Jouw Family Day op het Domein van de Grotten van Han

Jouw Family Day op het Domein van de Grotten van Han

Bruisend evenementenseizoen voor Easyfairs

Bruisend evenementenseizoen voor Easyfairs

Nieuw: beveilig je eventplanner.net account met 2FA ?

Nieuw: beveilig je eventplanner.net account met 2FA ?

Advertenties