Ontdek het teambuilding aanbod in Oostende

Ontdek het teambuilding aanbod in Oostende

Oostende heeft een zeer brede waaier aan mogelijkheden wat betreft teambuilding activiteiten. Je ontdekt de top activiteiten in dit artikel.


Meet in Oostende werkt daarvoor samen met diverse partners, die we hier graag in de kijker zetten.Escape from Fort Napoleon (Event Masters)

Op de koude binnenkoer van het Fort hangt een gigantische sleutel. Die sleutel biedt de uitweg uit het kille Fort en zijn norse gevangenisbewakers. Bemachtig met jouw team de sleutel van het Fort en herwin jullie vrijheid.


Fort Napoleon is een oud militair bolwerk, verscholen in de duinen van Oostende. De deelnemers worden onderverdeeld in teams. Met jullie team nemen jullie het op tegen de bewakers van het Fort. De bewakers hebben een reeks uitdagingen voorzien in en rond het fort. Door de doe-denk-creëer gevangenisproeven tot een goed einde te brengen, zal de sleutel op de binnenkoer naar beneden komen. Hoe meer uitdagingen jullie team wint, hoe gemakkelijker het wordt om voorgoed uit het Fort te ontsnappen.


Welk team slaagt erin om de sleutel naar beneden te halen en zo te ontsnappen? En laten zij de rest van hun collega's opgesloten in het Fort?


Meer infoBelgian Coast Trophy (Event Mosaïc)

Tijdens deze 'trophy' wordt met de typische kustrijwielen, de zogenaamde 'cuisse-taxen' of 'billenkarren' een parcours afgelegd doorheen Oostende. Onderweg ontdek je de belangrijkste bezienswaardigheden alsook de minder gekende, mooie plekjes van de stad.

De deelnemers worden verdeeld in een aantal teams die elk een stadsplan, vragenlijst en antwoordkaart meekrijgen. De bedoeling is uiteraard de vragen zo correct mogelijk op te lossen alsook de afbeeldingen op de foto’s in het straatbeeld te ontdekken en hun locatie op de kaart aan te duiden.


Belgian coast trophy_EventMosaic.jpg


Via een aantal ludieke praktische proeven kunnen nog meer punten verzameld worden. Nadien wordt alles netjes opgeteld en volgt de prijsuitreiking. Voor de eerste drie teams is er een leuke prijs voorzien. Dit is een echte succesformule: het programma is voor iedereen toegankelijk, laat je de interessantste en gezelligste plekjes van jouw favoriete badplaats ontdekken en combineert een aantal ludieke proeven met een gezonde dosis teamspirit.


Meer infoOperatie Fort Napoleon (The Outsider Coast)

Oostende zou wel eens het strijdtoneel kunnen worden van een nieuwe oorlog. Daarom moet alles terug in staat van paraatheid gebracht worden. Dit gebeurt onder de codenaam 'Operatie Fort Napoleon'. Jouw team wordt opgedeeld in compagnies.


Operatie Fort Napoleon_TheOutsiderCoast.jpg


Er staat elke compagnie 5 opdrachten te wachten die ze tot een goed einde moeten brengen. Als extra kun je kiezen om nog een ontsnappingsopdracht of een klimopdracht in het Fort toe te voegen aan het programma. En dit op de toplocatie van het Fort Napoleon.

Liever een hele dag aan zee? Dan kun je dit gerust combineren met een ander programma op het strand of op zee.


Meer infoWelkom bij de mol (Ecco La Luna)

La Talpa is een concept waarin iedere speler meegesleurd wordt in een verhaal waar niemand te vertrouwen is. De deelnemers worden in groepen verdeeld en die groepen nemen het vervolgens tegen elkaar op. Een aantal mensen spelen dubbelspel: ze proberen ongemerkt de opdrachten te saboteren. Maar uiteindelijk blijft dit een teambuildingspel en je probeert als groep te winnen. Het blijft echter een raar idee dat je als groep opdrachten moet uitvoeren, waarbij samenwerking enorm belangrijk is om tot succes te komen maar wetende dat iemand binnen de groep er alles aan zal doen om dit te voorkomen!


DeMol_EccoLaLuna.jpg


Een spel waar het smeden van samenwerkingsverbanden noodzakelijk zullen zijn om op het einde van het spel over voldoende informatie te beschikken om die verrader een stap voor te zijn, om hem zoveel mogelijk buiten spel te zetten, om hem uiteindelijk te ontmaskeren! Dit is een spel waarin mensen met verschillende ambities starten, maar slechts met 1 doel eindigen, het ontmaskeren van de verrader!!! Kortom laat je meesleuren in een schitterend spel waar vertrouwen en verraad nooit zo dicht bij elkaar hebben gelegen, want je weet nooit wie je voor 100% kunt vertrouwen, wie weet is jouw beste vriend in het dagelijkse leven een heuse verrader in het spel!


Meer info

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties