Tomorrowland: "Met 600.000 tickets grootste festival ter wereld”

Tomorrowland: "Met 600.000 tickets grootste festival ter wereld”

Tomorrowland is helemaal uitverkocht. Deze zomer worden er 600.000 festivalgangers verwacht in Boom (België). Volgens de organisatie zijn ze daarmee het grootste muziekfestival ter wereld. 


Tomorrowland dompelt deze zomer 600.000 bezoekers van over de hele wereld onder in het thema 'The Reflection of Love' vol magie, sprookjesachtige decors en muziek. "Het klinkt onwezenlijk in deze tijden", laat woordvoerster Debby Wilmsen weten. "Na twee jaren afwezigheid, een pandemie, onzekerheid, crisis en een oorlog zijn we blij dat er liefde en vriendschap gaat zijn in Boom." Met 600.000 bezoekers is TML volgens de organisatie ook het grootste afgesloten muziekfestival ter wereld. 
De zestiende editie van het Belgische festival vindt dit jaar plaats van 15 tot 17 juli, 22 tot 24 juli en 29 tot 31 juli en trakteert festivalgangers op meer dan 700 verschillende artiesten verspreid over veertien podia. Op de affiche staan onder meer Alan Walker, Alesso, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Eric Prydz presents HOLO, Fisher, Kungs, Lost Frequencies, Major Lazer Soundsystem, Marshmello, Martin Garrix, Netsky, Paul Kalkbrenner en vele anderen.

Bron: HLN 26/02 via License2Publish, Photo: Tomorrowland

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

ECC Leiden
Voor sfeervolle borrels en summer events
ECC Leiden|
06 June 2023

Summer event op de planning? Kies dan voor The Terrace of The Greenhouse van ECC Leiden! Dé ideale plek voor een heerlijk verkoelend drankje en gezelligheid met collega’s na een lange vergadering. Maar ook voor een borrel of klein evenement met een zomers tintje.


Op ons terras hebben we een stukje Ibiza naar Leiden gehaald, inclusief een unieke containerbar, comfortabele ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

De échte reden waarom je business events moet organiseren

De échte reden waarom je business events moet organiseren

TTPE gaat 'full force' & groen

TTPE gaat 'full force' & groen

InviteDesk en Halito! bundelen krachten

InviteDesk en Halito! bundelen krachten

Advertenties