Sprookjeshuwelijk in Disneyland nu met betoverende koets

Sprookjeshuwelijk in Disneyland nu met betoverende koets

Disney's Fairy Tale Weddings in Disneyland Parijs biedt een betoverende setting voor koppels om hun speciale dag te vieren in de meest romantische stad ter wereld. Of het nu gaat om een intieme bruiloft of een spectaculaire aangelegenheid, een burgerlijke trouw, een huwelijksaanzoek, een huwelijksreis of een geloftevernieuwing - de mogelijkheden zijn eindeloos om je eigen sprookje te schrijven in Disneyland Parijs.


Wat zou een sprookjeshuwelijk zijn zonder koets? Sinds 2017 verwelkomt Disneyland Parijs koppels voor een onvergetelijke viering van hun grote dag in een magische setting. Dit jaar heeft het resort een nog iconischer symbool voor Disney-bruiloften: de allereerste Disney Fairy Tale Carriage, exclusief ontworpen voor privéfeesten met Disney's Fairy Tale Weddings.


De unieke Disney Fairy Tale koets is handgemaakt, met meer dan 2.000 bladen bladgoud en 13.000 oogverblindende Swarovski®-kristallen, en wordt getrokken door vier prachtige witte paarden! Het is de ultieme magische touch voor een koninklijke entree of een onvergetelijke fotoshoot voor het Kasteel van Doornroosje. Inderdaad, elk detail van deze koets is ontworpen om koppels een betoverend en meeslepend moment te bieden. Met hartvormige ramen, een kroon op het dak en een interieur dat doet denken aan een sterrennacht, werd geen detail aan het toeval overgelaten.


Disney Fairy Tale Carriage staat voor deskundig Europees vakmanschap en weerspiegelt de kenmerken van Disney's Fairy Tale Weddings-ceremonies - elegantie, kwaliteit, luxe en ongelooflijke aandacht voor detail - om een onvergetelijke ervaring voor elk stel te creëren.


##actief-389##


Bruiloften in Disneyland Parijs zijn in de eerste plaats een volledig gepersonaliseerde aangelegenheid. Dit begint met de keuze van een locatie tussen Disney Parken en Hotels, hetzij als onderdeel van de Romance Collection van het resort of de Once Upon A Time Collection. Ceremonielocaties zijn voor de gelegenheid geprivatiseerd en zijn geschikt voor elk type romantisch feest, van intieme setting tot majestueuze displays.


De Romance Collection maakt het voor stellen mogelijk om hun huwelijk te vieren op prachtige locaties in Disney Parken, zoals Central Plaza voor het adembenemende kasteel van Doornroosje, de binnenplaats van Auberge de Cendrillon met zijn intieme, romantische sfeer, of Thunder Mesa River Boat voor een uniek feest met een privé rondvaart. Er kan meer magie worden toegevoegd, zoals favoriete Disney-personages of muzikanten, om de ceremonie nog betoverender te maken.


Ondertussen biedt de Once Upon a Time Collection exclusieve momenten in de unieke ontvangstlocaties van twee resorthotels - Disney's Newport Bay Club en Disney's Hotel New York - The Art of Marvel.


Het Disney weddingplanners-team van het resort begeleidt koppels door het planningsproces om het evenement van hun dromen te organiseren met suggesties op maat, zoals een gepersonaliseerde eetervaring, privé-optredens, de perfecte fotograaf en meer. En dat alles tegen een forse prijs, vanaf 25.000 euro.


Bron: Disneyland Paris press

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Alta Ripa II
ALTA RIPA IN STYLE - Exclusieve Lifestylebeurs
Alta Ripa II|
31 March 2023

21 - 22 - 23 APRIL 2023

 

DRIEDAAGSE LIFESTYLEBEURS IN HET HARTJE VAN DE KEMPEN

Kasteelhoeve Alta Ripa II in Oud-Turnhout is op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 april het sprookjesachtige decor voor de lifestylebeurs Alta Ripa in Style.

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

In 10 stappen naar het perfecte event

In 10 stappen naar het perfecte event

Advertenties