ISE 2022 samen met IOT Solutions World Congress

ISE 2022 samen met IOT Solutions World Congress

ISE 2022 en IOT Solutions World Congress werken samen om digitale transformatie vorm te geven over sectoren heen. ISE en IOTSWC lopen parallel op de Gran Via-locatie van Fira de Barcelona op respectievelijk 10-13 en 10-12 mei 2022.


Integrated Systems Europe (ISE), 's werelds toonaangevende professionele audiovisuele (AV) en systeemintegratieshow, en IOT Solutions World Congress (IOTSWC), het grootste internationale evenement gewijd aan de transformatie van de industrie door middel van disruptieve technologieën, zijn overeengekomen om dit jaar de krachten te bundelen en een ongeëvenaard ecosysteem voor digitale transformatie voor professionals uit vele industrieën.


De twee evenementen op dezelfde data biedt een unieke kans om technologieën over sectoren heen te verkennen. ISE levert topbedrijven uit de professionele AV-industrie en internationale experts op het gebied van systeemintegratie. IOTSWC zal toonaangevende experts en bedrijven aan tafel brengen die werken aan 'kunstmatige intelligentie', 'digital twins', 'internet of things' en 'kwantumcomputing'.


De overeenkomst geeft de bezoekers van elke show toegang tot beide beurzen, zonder extra kosten, terwijl afgevaardigden die zijn geregistreerd voor de ISE-conferenties 50% korting krijgen op het IOTSWC-congresprogramma - en vice versa.


Managing director van Integrated Systems Events, Mike Blackman, legt uit: "AV- en IT-convergentie was de belangrijkste industrietrend bij ISE in het afgelopen decennium en de inspirerende innovaties die plaatsvinden in IoT tillen dit naar een ander niveau. Met onze twee evenementen die nu plaatsvinden op dezelfde tijd en plaats in mei, is het erg spannend om samen te kunnen werken en nog meer samenwerkingsgebieden te verkennen. De spannende wereld van pro AV en de inspirerende innovaties in IoT maken allerlei mogelijkheden werkelijkheid."


De directeur van IOTSWC, Roger Bou, zegt: "We zijn erg enthousiast over deze overeenkomst. Bij IOTSWC zijn we van mening dat enkele van de belangrijkste technologieën die we hebben laten zien, zoals kunstmatige intelligentie en het internet of things, een ongelooflijk transformatiepotentieel hebben voor de professionele AV-industrie en ook de AV- en systeemintegratie-industrie kunnen helpen bij het ontwikkelen van disruptieve nieuwe oplossingen voor het digitale transformatie-ecosysteem."Digitale transformatie van bedrijven en bedrijven

Georganiseerd door Fira de Barcelona in samenwerking met het Industry IoT Consortium® (IIC™), zal IOTSWC zijn zesde editie houden onder het thema Game-changing technologieën voor transformatie van de industrie. Het evenement zal de toonaangevende leveranciers van industriële oplossingen en leveranciers van informatietechnologie bijeenbrengen om de nieuwste trends te presenteren die bedrijven in vele sectoren een voorsprong geven en de samenwerking in het ecosysteem van technische oplossingen bevorderen.


Met meer dan 200 exposanten, waaronder ABB, Altair, Amazon Web Services, EMnify, Fiware, Hornet Security, Huawei, Kaspersky, RFPD, Relayr en Siemens, zullen voorbeelden worden getoond van hoe het internet der dingen, kunstmatige intelligentie, digitale tweelingen en andere technologieën kunnen hele bedrijven en bedrijven transformeren, zal IOTSWC zijn congresprogramma structureren rond vijf thema's - bedrijfsoptimalisatie, kunstmatige intelligentie, connectiviteit, beveiliging en klantervaring - en sprekers van bedrijven zoals Airbus, Bühler, Dow, Johnson & Johnson, LEGO, Nestlé, PCL Bouw en Volkswagen.

www.iseurope.org

Bron: Photo: ISE by Merle Mommaal

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Datalek Ticketmaster: wat het betekent voor organisatoren van evenementen

Datalek Ticketmaster: wat het betekent voor organisatoren van evenementen

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties