Gloednieuwe greenkey studio bij business center BluePoint in Brussel

Gloednieuwe greenkey studio bij business center BluePoint in Brussel

Een greenkey studio voor digitale evenementen, but not as you know it. Niet alleen is de nagelnieuwe studio bij BluePoint in Brussel bij de grootste in ons land, ze is uitgerust met state-of-the-art technische infrastructuur. De studio maakt bovendien deel uit van het bedrijvencentrum en dat biedt verschillende voordelen.

 

First things first. Alhoewel BluePoint voorheen al live streaming vanuit hun professionele vergader- en eventzalen aanbood, zet het bedrijf nu een stap verder. De vraag naar online en hybride evenementen blijft toenemen, verdere investeringen waren nodig om de baseline van BluePoint - Meet, Work, Tech - waar te maken. De gloednieuwe greenkey studio is nu 'ready for action'.
De drie groene wanden en de groene vloer van de studio worden tijdens de streaming van het event 'vervangen' door virtuele achtergronden. De grafische mogelijkheden daarvan zijn onbeperkt, waardoor je je event volledig kan branden en personaliseren en er een verbluffende (en unieke) virtuele 3D-wereld mee kunt creëren. De totale oppervlakte van de studio is maar liefst 100 m2 waarvan 70 m2 stage. Door die ruimte zijn talloze settings mogelijk. De multifunctionele omgeving is dan ook perfect geschikt voor onder andere bedrijfsevenementen, webinars, debatten, keynotes, award ceremonies, corporate video’s en reclamespots.


bluepoint_greenkey_studio3.png  

 

BluePoint investeerde voor zijn greenkey studio in de nieuwste technologieën. De studio beschikt over worldclass geluids-, video- en belichtingsapparatuur om aan al je digitale productie-eisen te voldoen. Inclusief tracking camera's die de modelling van de backgrounds en de bewegingen op de stage net zo uitzenden al stond je in een televisiestudio.


Meer info vind je op de website van BluePoint, in de technical sheet (download: bluepoint-green-key-studio.pdf) of neem contact op met Laurent Coessens via laurent.coessens@bluepoint.be

www.bluepoint.be/nl/greenkey-studio/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

Advertenties