Jouw online evenement in een uniek decor? Yes, you can

Jouw online evenement in een uniek decor? Yes, you can

Vind je dat het ene online evenement visueel wat op het andere begint te lijken? Daar kun je nu iets aan doen. Met de hulp van BluePoint Brussel. Daar openden ze een volledig nieuwe greenkey studio.

 

BluePoint investeerde daarbij in de nieuwste technologieën. De studio beschikt over state-of-the-art geluids-, video- en belichtingsapparatuur om aan al je digitale productie-eisen te voldoen.Basissets of een unieke virtuele wereld?

Niet één, maar drie groene wanden en een groene vloer van de greenkey studio van BluePoint in Brussel worden tijdens de streaming van je event omgetoverd tot virtuele achtergronden. Deze kunnen schermvullend zijn, waardoor je als het ware in je presentatie staat. Je kunt voor deze achtergronden vertrekken van een aantal virtuele basissets, aangepast aan de look&feel van jouw bedrijf. Maar het fantastische is dat je die background met hightech grafische programma’s volledig kunt branden en personaliseren en er een verbluffende (en unieke) virtuele 3D-wereld mee creëert. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt, waardoor je het visuele deel van je evenement volledig afstemt op de specifieke boodschappen die je wil brengen in je bedrijfspresentatie, panelgesprek, webinar, online opleiding of keynote. 


Multifunctionele omgeving

De totale oppervlakte van de studio meet maar liefst 100 m2 waarvan 70 m2 stage. De greenkey studio is hierdoor één van de grootste van ons land. Door die ruimte zijn talloze settings mogelijk. Het team van BluePoint analyseert samen met jou ook de noden voor passend ‘fysiek’ meubilair op de stage, zoals stoelen, zetels, hoge krukken en lage of hoge tafels. Ook hier zijn de mogelijkheden uitgebreid.

 

De flexibiliteit in opstellingen maakt deze zeer multifunctionele omgeving the place to be voor onder andere online of hybride bedrijfsevenementen, webinars, debatten, keynotes, award ceremonies en ook corporate video’s en reclamespots.

 

Benieuwd? Meer info vind je op de website van BluePoint, in de technical sheet (download: bluepoint-green-key-studio.pdf) of neem contact op met Laurent Coessens via laurent.coessens@bluepoint.be

www.bluepoint.be/nl/greenkey-studio/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Duurzaam event plannen? Kies voor BluePoint Antwerpen

Duurzaam event plannen? Kies voor BluePoint Antwerpen

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties