Cisco lanceert vergaderen met hologram

Cisco lanceert vergaderen met hologram

Cisco lanceert met Webex Hologram een holografische vergaderoplossing die het mogelijk maakt om futuristisch maar reëel samen te werken met levensechte 3D-hologrammen van deelnemers.


Technologiebedrijf Cisco heeft Webex Hologram voorgesteld: in combinatie met een augmented reality-bril kun je vergaderen met 3D-hologrammen in Webex. Met de nieuwe, futuristische technologie wil Cisco bedrijven helpen zich eenvoudiger aan te passen aan het hybride werken. Het technologiebedrijf deed de aankondiging ter gelegenheid van WebexOne, zijn jaarlijkse evenement over online samenwerken.
Uit Cisco’s Hybrid Work Index blijkt dat voor ruim zestig procent van medewerkers de mogelijkheid om op afstand te werken van invloed is op het al dan niet behouden van hun job. Maar voor teams die hands-on moeten kunnen samenwerken, zijn hybride meetings met deelnemers op kantoor en op afstand werkelijk een uitdaging. Met de holografische mogelijkheden van Webex Hologram kunnen deelnemers nu toch samenwerken zoals ze dat vroeger in dezelfde ruimte deden. 

 

"Onze missie bij Cisco is om de 3 miljard digitale werkers in de wereld van overal op een gelijke manier te laten deelnemen aan werk", zegt Jeetu Patel, executive vice president en general manager, Cisco Security en Collaboration. "Met Webex Hologram verkleinen we de kloof tussen virtuele en fysieke samenwerking."

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

ECC Leiden
Voor sfeervolle borrels en summer events
ECC Leiden|
06 June 2023

Summer event op de planning? Kies dan voor The Terrace of The Greenhouse van ECC Leiden! Dé ideale plek voor een heerlijk verkoelend drankje en gezelligheid met collega’s na een lange vergadering. Maar ook voor een borrel of klein evenement met een zomers tintje.


Op ons terras hebben we een stukje Ibiza naar Leiden gehaald, inclusief een unieke containerbar, comfortabele ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Vakantiestemming op kantoor? Yes, met de mobiele barconcepten van Grunewald.bar

Vakantiestemming op kantoor? Yes, met de mobiele barconcepten van Grunewald.bar

Nieuw: beveilig je eventplanner.net account met 2FA ?

Nieuw: beveilig je eventplanner.net account met 2FA ?

Showbizzleverancier AED Group zoekt overnemer voor mondiale groeisprong

Showbizzleverancier AED Group zoekt overnemer voor mondiale groeisprong

Advertenties