Sportpaleis Group opent na anderhalf jaar opnieuw drie theaters

Sportpaleis Group opent na anderhalf jaar opnieuw drie theaters

Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Ethias Theater Hasselt, de drie theaters in beheer van de Sportpaleis Group, zijn sinds dit weekend opnieuw open.


In Antwerpen beet Ketnet Musical de spits af en werd de musicalreeks MAMMA MIA! hervat. K3 mét de afscheidnemende Klaasje Meijer stond in Hasselt op de planken. De eerste voorstelling in Gent was voor rekening van Kommil Foo. Overal was de tevredenheid groot, zowel bij artiesten als bezoekers. 


Evi Hanssen, die in MAMMA MIA!! haar musicaldebuut maakt, vatte het perfect samen na de eerste voorstelling in Stadsschouwburg Antwerpen. "Het ontroert mij dat ik terug kan spelen. Echt waar, ik heb dit ontzettend hard gemist. Als je kijkt naar het publiek, dan zie je dat mensen nu nood hebben aan feest, aan samen ervaringen delen", zei de actrice dolgelukkig.


"Ons team is meer dan klaar voor een doorstart, want achter de schermen hebben we hard gewerkt om bezoekers opnieuw te kunnen ontvangen. Een theaterbezoek zal er waarschijnlijk nog wel even anders uitzien dan wat men gewoon is, maar we doen ons uiterste best om iedereen de best mogelijke ervaring in de meest optimale omstandigheden te bezorgen", zei theaterdirecteur Ralf Geheniau afgelopen weekend. "Want terug een beetje meer genieten, hebben we allemaal ondertussen wel verdiend. Het maakt mij alvast dromen van een superleuk, boeiend en goed gevuld nieuw theaterseizoen." "Traantjes en een staande ovatie"

Capitole Gent mocht op 30 juli de deuren openen voor Raf en Mich Walschaerts, oftewel Kommil Foo. Gentser dan dat kon het niet. De vreugde bij het duo net als bij het publiek was groot. Tijdens hun grootste hit 'Ruimtevaarder' waren hier en daar wat traantjes te spotten. 


"Al meer dan een jaar is het geleden sinds ik naar Capitole Gent mocht komen. In een normaal jaar kom ik toch minstens naar vier voorstellingen kijken in de zaal. Ik heb het gemist. En van Gent zijnde kon ik het optreden van Kommil Foo toch niet missen", aldus Greet, bezoeker van Capitole Gent en grote fan van Kommil Foo. "Heropening werd grondig voorbereid"

Ethias Theater Hasselt opende vrijdag 30 juli met de nieuwe K3 Show. Gescheiden ingangen, contactloos tickets scannen, cashless betalen aan de bar en onder meer ook handgels op elke hoek zorgden ervoor dat de voorstellingen veilig kon verlopen.


"We hebben veel tijd gestoken in de voorbereiding van de heropening van het Ethias Theater en dus is het leuk dat bezoekers dat appreciëren en zich hier veilig voelen", liet ook Anniek Bullen, accountmanager van Ethias Theater Hasselt, weten. "Als iedereen zich aan de regels blijft houden, kunnen onze theaters open blijven en kunnen mensen hier ook blijven genieten van mooie voorstellingen."

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties