Inkart opnieuw uit de startblokken

Inkart opnieuw uit de startblokken

Na een aarzelende start van 2021 is het raceseizoen op Inkart uit de startblokken geschoten. "Het Inkart-Team stond nochtans te trappelen om opnieuw te mogen doen waar we goed in zijn en dat is heel veel FUN maken!"


"Ondanks de verplichte sluiting hebben we zeker niet stilgezeten voorbije maanden. Nieuwe pitlane, make-over in Refuel én grootste plannen voor het najaar", vertelt Dirk Van Hooydonk.


"Ondertussen is het weer volop zomer en dat betekent op Inkart: racen op het unieke kilometercircuit! Dagelijks worden honderden ronden afgelegd, wanneer kom jij je toptijd neerzetten? Geniet tussen je sessies door van een frisse dorstlesser of een heerlijke versnapering, ontdek onze nieuwe kaart in Refuel!"


Het najaar belooft bijzonder druk te worden voor Inkart. "Uitgestelde teambuildings en teamevents worden in sneltempo geboekt, vraag dus op tijd je voorstel aan, zo kunnen we je een fantastische racebeleving garanderen. De Inkart Petronas 360 race geeft de aftrap voor de laatste racemaanden van 2021. Neem deel met je team aan deze 6 uur durende uithoudingsrace en kroon jouw team tot winnaar van deze spannende en uitdagende wedstrijd. Geniet tijdens de race van goed gezelschap, een leuke atmosfeer en een heerlijke BBQ! See you on track!"

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

15 manieren om presentaties te verknallen

15 manieren om presentaties te verknallen

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Zo organiseer je in ieder seizoen een geslaagd evenement

Zo organiseer je in ieder seizoen een geslaagd evenement

Advertenties