Veilig feesten op het werk

Veilig feesten op het werk

De hemel klaart een beetje op. We kunnen stilletjes aan beginnen te dromen van 'iets' te organiseren op het werk. Een 'hybride' cocktailparty misschien?


Samen genieten van cocktails of mocktails op het werk. Hoe heerlijk is dat? Uiteraard zijn er veiligheidsregels waarmee we rekening moeten houden en werken nog veel collega’s thuis. Grunewald.bar lanceert daarom een hybride cocktail/mocktailbar concept.


Peter: "het is misschien nog niet mogelijk om iedereen tegelijk aan de bar te bedienen. Maar daar passen we een mouw aan. De collega’s komen individueel een drankje aan de mobiele bar buiten halen. Zo respecteren we de geldende maatregelen. Vroeger duurden borrels twee uur. Nu nemen we wat mee tijd zodat iedereen individueel zijn drankje kan komen halen of wij brengen het tot aan de bureaus."

 


De collega’s@home

Ook de collega’s die thuiswerken doen mee. Peter: "we sturen hen een box met alle ingrediënten om hun drankje thuis klaar te maken. Hier kies je voor de kant-en-klare drankjes of voor losse ingrediënten en ‘how to make’ fiches."


Extra’s:

  • Waarom geen live-streaming met dj voorzien vanuit de vergaderzaal? Zo genieten de collega's thuis mee en zijn ze betrokken bij het feestje.
  • Hierbij is het ook mogelijk dat de zaakvoerder/CEO een woordje doet.
  • Al eens gehoord van het concept 'silent-disco'? Wij brengen voor iedereen een hoofdtelefoon mee en de party kan beginnen. De collega’s die moeten doorwerken, kunnen dat ongehinderd doen.
  • Heb je terras buiten? Dan kunnen de collega’s hun drankje nuttigen volgens de horecaregels, dit is met bediening aan tafel.

 

Peter: "er zijn heel wat mogelijkheden om veilig te aperitieven met respect voor alle voorschriften. Wij werken graag een concept op maat uit, zonder verplichtingen en laten de covidregels het op dat moment toe, dan gaan we ervoor. Uiteraard zetten we ons ondertussen met Grunewald.box ook nog volop in op onze kant-en-klare cocktailboxen en apéroboxen. Cheers!"

 

Meer info? peter@grunewald.bar

Of surf naar:

grunewald.bar/mobiele-cocktailbar/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties