Opnieuw outdoor teambuildings in Oostende

Opnieuw outdoor teambuildings in Oostende

"We zijn verheugd dat outdoor teambuildings in Oostende weer perfect georganiseerd kunnen worden! Het strand, de zee, de duinen, ... ze vormen een ideale en bijna idyllische setting voor een teambuilding in de Stad aan Zee", vertelt Meet in Oostende.


Bij velen is de nood hoog om eindelijk nog eens iets samen met de collega's te kunnen doen - Oostende is daarvoor een ideale plek. De gezonde zeelucht werkt bovendien inspirerend. Gemotiveerde collega's verzekerd!


"Geleidelijk aan zullen steeds meer en grotere evenementen opnieuw plaats kunnen vinden. Nu al kunnen teambuildings weer georganiseerd worden in de buitenlucht. Onze partners hebben hard gewerkt om hun programma's zo aan te passen, dat ze steeds kunnen doorgaan volgens de geldende maatregelen. De gezonde zeelucht heeft ons alvast geïnspireerd tot het selecteren van enkele top programma's."


Enkele voorbeelden:



Beach XL Fun Games

Beleef een REUZE strandervaring met hoog fun gehalte! Je moet samen met je team zoveel mogelijk XL schelpen verzamelen door middel van een reeks MEGA opdrachten in een gezonde, competitieve beach-sfeer. Wat dacht je van een groepstest met o.a. een reuze wereldbol, XL Fishing, het collectief opzetten van een enorme strandstoel en een strandproef met supergrote waterpistolen?



Vikings

De teams krijgen zo'n drie uur de tijd om hun drakkar (Vikingschip) te bouwen, te versieren en vaarklaar te maken. Met een stapsgewijs bouwplan en enkele basismaterialen, bouwen ze het skelet, de romp en riemen van het schip. Hijsen, schilderen en sjorren behoren tot de uitdaging. Vergeet ook niet om jouw team kenbaar te maken en jullie trotse wapenschild op het zeil te laten wapperen.



One team, one goal

Samenwerken staat bij One team, One goal centraal. Met het hele team worden verschillende proeven doorlopen en tracht je samen het einddoel (zoveel mogelijk punten) te behalen. De moeilijkheidsgraad van elke proef bepaal je zelf. Hoe moeilijker, hoe meer punten er verdiend kunnen worden. Per proef dien je dus de beste strategie te bepalen en dus de juiste mensen in te zetten. Een tof teambuildingsprogramma dat inzicht, communicatie, vertrouwen en sportiviteit combineert. 



Bamboo bouwen

Samen ‘bouwen’ is een erg krachtig middel om teams te doen groeien. Met heel simpele materialen (bamboestokken, elastieken, gekleurde doeken, ledverlichting, regenbuizen, flexibele buizen, karton,...) bouwt jouw team in openlucht een fantastische constructie. Samenwerking, leiderschap, creativiteit, inventiviteit, timing, deadlines,... zijn maar enkele sleutelbegrippen in deze uiterst dynamische teambuilding.



Noordzeecruise Windmolenpark

Getriggerd door duurzame energie op zee? Scheep in met jouw team voor een avontuurlijke teambuilding naar de windmolens op de Noordzee. Onderweg naar de Thorntonbank dompelt een Noordzeegids je onder in tal van maritieme geheimen: van kustnavigatie tot havensignalisatie, de mysterieuze taal van boeien en bakens, exploratie van mariene fauna en flora, de altijd drukbevaren internationale scheepvaartroute, ... Vervolgens, 30 km uit de kust op volle zee, wenkt het doel van deze boeiende excursie: het offshore windmolenpark in glorieuze actie.



City Golf

Ontdek de geheimen van Oostende op een speelse manier. Speel City Golf (stadsgolf) op 6 of 9 verschillende locaties en maak een mooie stadswandeling doorheen het prachtige Oostende. Laat u meenemen door ons enthousiast team en beleef de binnenstad van Oostende op een originele manier. 



City Challenge

De City Challenge is geen saaie stadswandeling, maar een interactieve en uitdagende ontdekkingstocht door Oostende! Gewapend met een smartphone en een gps-ontvanger, ga je in teams op pad op zoek naar verschillende locaties. Je bezoekt niet enkel de bekendste plekjes van Oostende, maar je aandacht wordt ook gevestigd op minder gekende locaties of elementen in de stad. Samenwerking in je team is noodzakelijk om onze multimediale raadsels en uitdagende opdrachten op te lossen.



BikeGame 

Een unieke manier om al fietsend Oostende en omgeving te verkennen, dat is de korte omschrijving van de BikeGame 4.0. Gestuurd door een tablet met mobiel internet en een gps ontdekken de deelnemers per fiets de koningin der Badsteden met haar prachtige bezienswaardigheden zoals de Mercator, de Venetiaanse gaanderijen, etc.



Ontdek alle teambuildings van de Meet in Oostende partners. Vragen? Opmerkingen? Neem gerust contact met Thomas en Lieve van Meet in Oostende, alle informatie is steeds vrijblijvend. "We helpen ook graag met het zoeken van de teambuilding die het best aansluit bij je verwachtingen. Je kan ons ten allen tijde contacteren via info@meetinoostende.be"

www.meetinoostende.be/
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties