SPRDLUX EVENTS 10 jaar #harderbetterfasterstronger

SPRDLUX EVENTS 10 jaar #harderbetterfasterstronger

SPRDLUX EVENTS tilt al 10 jaar corporate events naar een hoger niveau. Zij aan zij met de klant nemen ze hun gasten mee in een verhaal. Ze maken van personeelsfeesten, klantenevents, productlanceringen en familiedagen doelgerichte belevingen met een hoop blije gezichten als gevolg, zowel van de genodigde als van de klant. En daar doen ze het voor.


"Ik hou er van om mensen te zien genieten, die samen een fijn moment aan het beleven zijn, herinneringen aan het creëren zijn", vertelt zaakvoerster, Sarah Beyens. "Het is mijn doel om de opdrachtgever volledig te ontzorgen en heel de tijd bij te staan. Wij regelen alles achter de schermen, zodat hij of zij mee van de dag kan genieten. We hebben het geluk al jaren voor dezelfde klanten te mogen werken en dat is de beste reclame, toch?", lacht ze.


SPRDLUX EVENTS behaalt al 2 jaar een topscore op eventplanner.nl en kreeg daarvoor telkens een 'Certificate of Excellence'.


"Onze activiteit richt zich momenteel op relatiegeschenken. Ik verkoop als het ware ‘belevingen in een doos’", legt Sarah uit. "Ik merkte dat mijn klanten tijdens de lockdowns. toch nog op een originele manier met klanten en personeel wilden communiceren en interageren. Het logistieke erachter schrok hen vaak af. Daarom help ik hen nu met de volledige ontzorging hiervan: van een selectie originele en unieke geschenken, het inpakken in een eigen fulfillment center, de personalisatie tot diverse transportmogelijkheden. Ook hier zijn de SPRDLUX service en kwaliteit stokpaardjes én ik kan er mijn creativiteit in kwijt."


"Momenteel zijn het voor iedereen uitdagende tijden, maar we blijven positief en houden de blik op de toekomst. We zijn hier alleen maar creatiever en sterker door geworden. Hopelijk kan de event sector snel terug aan de slag en kunnen we weer fijne belevingen neerzetten, mensen opnieuw samen brengen en laten genieten."

www.sprdlux.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Opgepast: controles opblaasbare attracties op komst

Opgepast: controles opblaasbare attracties op komst

Plaats jouw nieuws gratis op eventplanner.net

Plaats jouw nieuws gratis op eventplanner.net

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Hoe medewerkers van verschillende bedrijfslocaties dichter bij elkaar brengen?

Advertenties