Teambuilden in Oostende? Ontdek nu al wat mogelijk is

Teambuilden in Oostende? Ontdek nu al wat mogelijk is

Hopen, dromen en al een beetje plannen. Na al die maanden thuiswerk doen heel wat bedrijven en organisaties dat over fysieke teambuildings. Op de website van Meet in Oostende vind je al heel wat inspiratie voor wanneer het allemaal weer mag!

 

Oostende, de stad aan zee. De plek voor een ontspannende vakantie, maar ook voor meetings en events en zeker ook voor teambuildings. Evenementenplanner Meet in Oostende biedt voor elk wat wils: van interactieve Citypad games, een levensecht labyrint door het Fort Napoleon tot een culinaire bierproeverij in datzelfde fort of op het zeilschip De Mercator. Misschien wil je met je team wel gaan voor sportieve uitdagingen tijdens de Beach Olympics of met de immer snelle zeilwagens, de Blokarts. Of kies je voor een adrenalineboost met de F@ST ONE die je mee langs de kust neemt aan topsnelheden tot 90km/uur. Duik nu al in het verrassende aanbod en doe ideeën op over hoe je jouw collega’s weer samenbrengt wanneer dat weer kan!

 


Win een teambuilding

Zo een fantastische teambuilding voor 10 collega’s helemaal gratis? Je kunt er via Meet in Oostende eentje winnen. Surf snel naar de wedstrijd van Meet in Oostende.

www.meetinoostende.be/nl/teambuilding
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Alta Ripa II
ALTA RIPA IN STYLE - Exclusieve Lifestylebeurs
Alta Ripa II|
31 March 2023

21 - 22 - 23 APRIL 2023

 

DRIEDAAGSE LIFESTYLEBEURS IN HET HARTJE VAN DE KEMPEN

Kasteelhoeve Alta Ripa II in Oud-Turnhout is op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 april het sprookjesachtige decor voor de lifestylebeurs Alta Ripa in Style.

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Ijzersterk marketingplan nodig? Download onze mediakit

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Online training en certificatie eventplanner.net eventsoftware

Advertenties