Ervaar Momice Online. Het nieuwe Online Event Platform voor live online events

Ervaar Momice Online. Het nieuwe Online Event Platform voor live online events

Op 25 januari lanceert Momice haar nieuwe online event platform: Momice Online. En jij kunt gratis deelnemen aan het lanceringsevenement om het nieuwe platform te ervaren.

 

Momice Online is ontwikkeld voor live online events waar kennis en inspiratie worden gedeeld.  In de vorm van enkele presentaties of meer uitgebreide programma’s met kleinere round tables of discussiegroepen. Van een eenvoudige webinar, tot aan talkshow, ‘nieuwsitem’ of kookshow komen hier tot leven. Een programma van 1 uur, meerdere dagen of zelfs weken richt je met Momice Online eenvoudig in. Momice Online is als platform minder geschikt voor een online beurs of online festival. 

 


Persoonlijk programma

Online zijn je deelnemers snel verdwaald en dan is het lastig om ze te helpen wanneer dat nodig is. Doordat de registratie ook via Momice verloopt wordt het programma op basis van de registratie voorkeuren getoond. Vanuit de overzichtelijke programmapagina krijgt iedere deelnemer toegang tot de publieke en besloten programmaonderdelen waar zij zich voor hebben aangemeld. Bestaat het programma uit meerdere workshoprondes en deelsessies? Op basis van de registratie begeleidt de event software van Momice automatisch de deelnemer naar de juiste online sessie zodat ze op tijd aanwezig zijn.  


 

Branded livestream pagina

De livestream wordt getoond in de event website, waar vanuit jouw deelnemers in alle rust de presentatie of talkshow kunnen volgen. De pagina is net als de gehele event website helemaal in de huisstijl van het event op te maken. Het minimalistische design zorgt ervoor dat de deelnemer niet snel afgeleid is en zich kan richten op de inhoud van de talkshow, de presentatie en de inspirerende spreker. 

 


Vertrouwde streaming platformen

Of je nu liever met Vimeo, Youtube, Teams en Zoom werkt, het maakt bij Momice Online niet uit. Vimeo en Youtube zijn eenvoudig te embedden in de livestream pagina voor de plenaire programma onderdelen. Stuur deelnemers tijdens kleine discussiegroepen door naar MS Teams of Zoom voor maximale participatie en netwerken.  Dit stel je van te voren in zodat jij als organisator je tijdens het event niet druk hoeft te maken of de deelnemers wel de juiste linkjes hebben om deel te nemen. 


 

Chat bij iedere stream

Iedere livestream krijgt een aparte chat. Een prettige manier om direct feedback van je publiek te krijgen en waar je als moderator de discussie kunt begeleiden en extra relevante informatie kunt delen zonder dat dit het programma onderbreekt. 

 


Polls voor maximale betrokkenheid en inzichten

Betrek jouw online publiek vanaf de eerste minuut met peilingen. Warm kijkers op met een luchtige ludieke vraag. Breng onderwerpen tot leven met de mening van het publiek en leer hen nog beter kennen met een wordcloud over een specifiek onderwerp. De resultaten van de polls toon je aan je kijkers op het moment dat jij dat wilt. 

 


Kijkersvragen

Biedt iedere kijker de mogelijkheid om vragen te stellen aan de dagvoorzitter of spreker(s). De vragen zijn alleen zichtbaar voor jou als organisator en je kunt dus zelf bepalen welke vragen behandeld worden tijdens de livestream. 

 


Begeleiding tussen programmaonderdelen

Zakelijke online events hebben vaak meerdere programmaonderdelen. Momice Online geeft 2 minuten voor het starten van de volgende sessie een melding zodat iedereen op tijd bij het volgende onderdeel aanwezig is. 

 


Beoordeling sessies

Na iedere sessie kun je om feedback vragen. Met een simpele sterren-beoordeling zie je direct welke sessie het meest populair was al voordat de resultaten van de enquête binnen zijn.  

 


In-en uitchecken

Momice Online checkt alle deelnemers in zodat je weet hoeveel mensen er in totaal op het event en per deelsessie aanwezig waren. Het inchecken is op persoonsniveau, dus je ziet ook wie waar aan heeft deelgenomen en wanneer ze uitchecken. Interessante data die laat zien hoe goed jouw livestream bekeken is. 

 


Kennispagina

Er wordt veel content gemaakt tijdens online events. Bied jouw deelnemers één overzichtelijke pagina met alle kennis die je in huis hebt. Op de kennispagina is ruimte voor alle presentaties, blogs, whitepapers en (terugkijk) video’s van het event. 

 


Inzichtelijke customer event journey

De registratie, communicatie, deelname en beoordeling van het event vinden allemaal binnen het online platform plaats. Momice Online biedt zo een totaalbeeld van de event journey van alle deelnemers. Zo kom je er precies achter wie geïnteresseerd is in welke onderwerpen en hoe ze die sessies beoordeeld hebben. Dit levert veel waardevolle informatie over jouw doelgroep op voor de opvolging van je deelnemers of zelfs je volgende event.  

 


De ultieme tool voor hybride events

Al deze mogelijkheden zijn ook geschikt voor hybride events waar deelnemers fysiek en online aanwezig zijn. Met Momice kun je eenvoudig de registratie, communicatie en interactie van verschillende doelgroepen gescheiden houden voor een optimale persoonlijke beleving.

 

Ben je nieuwsgierig om al deze features in actie te zien? Meld je dan aan voor Momice Online!

lancering-online.momice.events
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

Bezoekers Cirque@Taque betalen cashless via Event Reservation

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

'Duurzame naambadges', kan dat eigenlijk wel? Dit zijn de 5 mogelijkheden

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen bij al je eventleveranciers en -locaties

Advertenties