Organisatoren Maze Festival steken handen uit - en door - de mouwen voor de eventsector

Organisatoren Maze Festival steken handen uit - en door - de mouwen voor de eventsector

Zoals alle festivals, clubs en events zagen Joery Gysen en Patrick Urlings, de organisatoren van Maze Festival (Maaseik) en de clubconcepten Atmoz en Diskoteka, ook hun geplande evenementen in 2020 volledig in het water vallen.


Maanden voorbereiding die jaarlijks aan de organisatie van deze evenementen voorafging, reeds geboekte dj's, stages, venues, entertainment, tickets reeds in verkoop, ... alles kon de prullenbak in. Op alle evenementen verscheen de pijnlijke melding 'cancelled'. "Sinds de lockdown en de pandemie ons land in haar greep heeft is het voor iedere organisator bang afwachten op enig perspectief. Zomer? Najaar? Eindejaar? 2021? Wanneer en onder welke protocollen post-corona is nog steeds koffiedik kijken."Covid-19 steuninitiatief voor festivals, clubs en events

Joery en Patrick bleven echter niet bij de pakken zitten. Ze lanceren het Covid-19 steuninitiatief 'You’ll never rave alone' voor alle getroffen collega organisatoren in de sector.  


De wervelende wereld van events vindt zijn kracht in het samenbrengen van mensen. "Omdat dit momenteel fysiek niet mogelijk is, willen we tonen dat de samenhang binnen onze community nu nog sterker is dan ooit tevoren. We begrijpen als organisatoren het gemis zowel van als bij de fans, de heimwee naar festivalweides of genieten van diepe bassen in je favoriete clubs en bars, aldus Joery en Patrick."


In nauwe samenwerking met organisatoren, artiesten, bv's en supporting partners ontwikkelden ze onder het toepasselijk label 'You’ll never rave alone' een support kledinglijn voor de festival- en eventwereld. Van elk verkocht kledingitem gaat de opbrengst rechtstreeks naar de getroffen organisatie.


Organisatoren Maze Festival.jpg

Joery Gysen en Patrick Urlings, de organisatoren van Maze Festival (Maaseik)You’ll never rave alone

'You’ll never rave alone' is een online platform waarop elke organisator of organisatie zich volledig kosteloos kan aanmelden. Binnen enkele werkdagen ontvang je gratis je eigen gepersonaliseerde webshop waar jouw fans je kunnen steunen door de aankoop van de support kleding. Op amper twee weken tijd hebben al meer dan 30 organisaties zich aangemeld.Support kleding

Niet zomaar support kleding, dus geen promo merchandise, maar oerdegelijke t-shirts, sweaters, hoodies en zelfs mutsen met een onmiskenbare boodschap. De support kleding is bovendien ecologische. Zo wordt er enkel gewerkt met 'fair wear' en 'vegan approved' textiel. Bepaalde kledingitems zijn zelfs 100% bio.

www.youllneverravealone.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Sinterklaas - animo vzw
Wegens afzegging heeft sinterklaas een plaats vrij op nu zat 27 nov 2021
Sinterklaas - animo vzw|
23 November 2021

Dag lieve kindjes mama’s, papa’s, oma’s, opa’s  

Sinterklaas, kijkt er naar uit om jullie terug te kunnen bezoeken.

De pieten en mieten kunnen niet wachten om grapjes uit te halen, samen kunnen dansen en lachen.

De kinderen een handje en knuffel kunnen geven en natuurlijk hun pakje niet vergeten.

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

TIP! - Eventlocatie kiezen: CHECKLIST

TIP! - Eventlocatie kiezen: CHECKLIST

Grunewald.bar, 'Full Force' vooruit met geschenk- en apéroboxen

Grunewald.bar, 'Full Force' vooruit met geschenk- en apéroboxen

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Fysiek event moeten cancellen? Misschien is dit een oplossing

Advertenties