Online moe? JADA events zorgt voor LIVE!

Online moe? JADA events zorgt voor LIVE!

Merk je ook dat je collega's online moeheid vertonen? Hebben ze behoefte aan de buitenlucht of een aanmoediging? Willen ze elkaar terug LIVE ontmoeten? "We wachten samen in spanning af tot alles weer mag, maar ondertussen: Zet ons al aan het werk voor LIVE!"


"Onze klanten zijn het erover eens: van zodra het weer mogelijk is, willen ze LIVE gaan, want de online moeheid is groot", vertelt Jan De Wieuw van JADA events. "Zo groot zelfs, dat we in het najaar van 2021 een piek in LIVE bedrijfsevenementen verwachten. Daarom is het verstandig om ons nu al een voorstel te laten maken, nu het voor ons ook iets rustiger is. Effectief vastleggen doen we dan zodra er zekerheid is over de situatie. Want: gezondheid en veiligheid gaan bij JADA events nog steeds voor op alles."


'Evenementen' zijn momenteel niet mogelijk, maar afhaal, take away en dus Drive Thru kan wel... "Zo waren onze Sint Drive Thru events van de voorbije weken alvast een succes! Dit concept kan uiteraard ook voor een kerst- of nieuwjaarsgeschenk in winterse sfeer, een paasgeschenk in voorjaarsthema of een gepersonaliseerd bedankje. Er zijn talrijke mogelijkheden die we graag met jou bekijken. Toch liever online? Dan helpen we je graag verder met het realiseren van je online of hybride event."


Bel of mail JADA events nu op info@jada-events.be en via 03/257 09 13, en ze zetten hun creatief brein met plezier aan het werk! 


Ja Da's zoeken naar creatieve oplossingen!

jada-events.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties