Beveel ons aan en verdien een gratis advertentiecampagne

Beveel ons aan en verdien een gratis advertentiecampagne

Ken jij eventbedrijven of eventlocaties die nog niet op eventplanner.nl staan? Beveel ons aan en verdien 'coins' waarmee jij campagne kunt voeren op onze site.

 

Met ons referral programma belonen we jou voor de relaties die jij doorstuurt! Maakt het door jou aangebrachte eventbedrijf een bedrijfspagina aan (dat mag zelfs een gratis pagina zijn), dan krijg je onmiddellijk 15 coins. Kiest jouw relatie voor een premium vermelding, dan loopt het aantal coins snel op, want jij krijgt 50% op de eerste 3 betaalde facturen in coins uitgekeerd. Elke coin is 1 euro waard en die kun jij inzetten voor jouw advertentiecampagnes op eventplanner.nl. De details van ons referral programma schreven we duidelijk uit.We belonen ook de relaties die je doorverwijst

Wij bieden jouw relatie een gratis premium bedrijfspagina aan voor drie maanden. Perfect om de bekendheid van het eventbedrijf of -locatie van je relatie te vergroten, potentiële klanten te overtuigen en onze bezoekers te inspireren. 

 


Praktisch

In je account vind je nu een speciale referral pagina. Log in en deel de verwijzingslink. Het saldo van je verwijzingscoins kun je in je account opvolgen. Lees zeker ook de voorwaarden van het referral programma na. 


Ga meteen naar de referral programma info

 

Waar wacht je nog op? Laat je relaties kennismaken met het slimste marketing platform voor eventbedrijven en -locaties in België en Nederland.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

De Montil
De Montil - renovatie modulaire zaal Andromeda
De Montil|
22 February 2024

Beste (potentiële) klanten van De Montil,


Met trots en genoegen kondigen we een spannend nieuw hoofdstuk aan in ons verhaal: de verbouwing van zaal Andromeda, een mijlpaal in ons 45-jarig bestaan als toonaangevend evenementencentrum. Als derde generatie van de familie die De Montil met liefde en toewijding leidt, zijn we verheugd om de volgende fase van onze evolutie te markeren.

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Hoe sponsors aantrekken voor je evenement

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

Ontdek het vernieuwde hotel Du Parc

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

ID&T stapt voor grote festivals over van Heineken naar AB Inbev bier

Advertenties