eventplanner.be /.nl lanceert 360° foto’s voor eventlocaties

eventplanner.be /.nl lanceert 360° foto’s voor eventlocaties

Verwacht wordt dat in de periode na de coronacrisis meer kleinere, lokale evenementen worden georganiseerd. eventplanner.nl schiet organisatoren die daardoor extra eventlocaties moeten scouten te hulp!

 

De perfecte evenementenlocatie zoeken, locatiebezoeken inplannen, ... het is een tijdrovende taak. "Om het organisatoren makkelijker te maken een beeld te krijgen van een locatie, gaan we virtuele locatiebezoeken aanbieden via interactieve 360° foto's", vertelt Kevin Van der Straeten. "In de komende weken en maanden plannen we heel wat van de feestzalen, congreslocaties, eventlocaties, ... met speciale 360° camera’s in beeld te brengen."

 

Voorbeeld van een 360° foto van Kade14

 

"360° foto’s geven een vollediger beeld van een locatie. Door letterlijk rond te kijken, kun je je meteen inbeelden hoe jouw evenement in de locatie zou passen."

 

"We voegen de 360° foto's toe op de bedrijfspagina's van de locaties en duiden ze aan met een 360 graden icoontje. Zo heb je via onze zoekmachine alle informatie bij de hand (foto's, video, reviews, posts, ... en binnenkort dus ook virtuele rondleidingen) om snel de juiste locaties te boeken", vertelt Kevin.

 


Jouw eventlocatie in 360°?

Zorg dat jouw evenementenlocatie er bij is! Door 360° fotografie aan je bedrijfspagina toe te voegen, maak je jouw eventlocatie aantrekkelijker voor organisatoren. Een virtuele rondleiding toont meteen de mogelijkheden van je evenementenlocatie of feestzaal. Bovendien kun je de 360° foto’s dankzij de eventplanner.nl widget ook op je eigen website plaatsen. Onze professionele fotografen staan klaar om jouw locatie vanuit elk perspectief in beeld te brengen! 

 

Tot eind juni geniet je van een haarscherp lanceringsaanbod! Vraag nu meteen je offerte aan of ontdek alles over onze 360° fotografie.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties