The Fungroup liquideert 50% van attractieaanbod

The Fungroup liquideert 50% van attractieaanbod

Ook bij The Fungroup valt de coronacrisis zwaar. Bij het bedrijf van ondernemer Stefan Kerkhofs zijn het, net als in vele andere eventbedrijven, op dit moment bikkelharde tijden.

 

Net op de dag dat het hele land in lockdown ging, verhuisde het bedrijf zoals gepland naar zijn tweede nieuwe vestiging op het industrieterrein De Weven in Paal-Beringen. The Fungroup investeerde de afgelopen jaren maar liefst 3.5 miljoen euro in nieuwe attracties en de bijhorende nieuwe bedrijfshal en kantoren van 1.700 m/2.

 


Ongeloof

"35 jaar alles gegeven wat er in zat. Relaties, vrienden en familie min of meer opgegeven om toch 7/7 en 24/24 te kunnen werken in een fantastische wereld vol fun met de nodige resultaten en een successtory over heel de wereld. Dat vandaag de hele wereld zo hard kan getroffen worden door dit virus is onvoorstelbaar. Gewoonweg niet te vatten en niet te begrijpen. Voor ons kon de timing niet slechter uitkomen: net uit de winterperiode, een stevige investering achter de rug en een zomerseizoen wat al bijna helemaal verloren is."

 


Wachten op een klein lichtpuntje

"Zoals iedereen in de sector hopen we dat we snel een datum krijgen dat we weer iets mogen ondernemen. Vandaag weten we niets en die onzekerheid geeft ons de nodige stress. Dat we morgen niet zullen terugkeren naar de oude situatie, daar hebben we ons al lang bij neergelegd, maar een klein lichtpuntje zou al wel deugd kunnen doen."50% in de etalage

Opgeven staat niet in het woordenboek van de ondernemer en daarom zal het bedrijf sterker uit deze hele situatie komen. "Als bedrijf hebben we de afgelopen weken heel goed gekeken naar ons huidig businessmodel en kwamen we snel tot de conclusie dat het tijd is om weer terug te gaan naar de essentie van de zaak 'specialist' zijn in unieke, niet alledaagse attracties."

 

Tot voorheen de coronacrisis kon je bij het bedrijf terecht voor diverse soorten opblaasbare attracties, springkasten, zeskamp spellen en diverse ander benodigdheden voor een evenement te organiseren. "Vandaag nemen we afscheid van minstens 50% van ons aanbod. Het aanbod van onze kraanactiviteiten, zoals het Benji-springen, zullen we zeker behouden als ook het verhuur van mobiele podia, ... Want dat is gewoon het DNA van The Fungroup."

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.nl? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Traveling Kitchen foodtruck catering
Traveling Kitchen foodtruck-catering voor al uw feesten!
Traveling Kitchen foodtruck catering|
17 May 2021

Op zoek naar een originele foodtruck?

Bij ons bent u op de juiste adres !

Met onze foodtrucks rijden wij heel België om ervoor te zorgen dat deze speciale dag helemaal naar uw wensen verloopt. 

Kies uw gewenste hapjes ,menu,desserts en drank en wij maken een vrijblijvende offerte voor U op. 

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

eventplanner.net awards 2021! Are you ready?

eventplanner.net awards 2021! Are you ready?

SPRDLUX EVENTS 10 jaar #harderbetterfasterstronger

SPRDLUX EVENTS 10 jaar #harderbetterfasterstronger

Heropstart beurzen cruciaal voor business

Heropstart beurzen cruciaal voor business

Advertenties