Hoe mensen inspireren op jouw event

Hoe mensen inspireren op jouw event

Wil jij de eventbeleving op jouw evenement boosten? Inspireer dan je gasten! Het klinkt misschien vreemd, vooral omdat een goed evenement draait rond feilloze logistiek, boeiende sprekers, memorabele merkbelevingen en waardevolle netwerk dynamieken. Waarom moet je je dan focussen op het inspireren van je gasten? Dat is een goede vraag.


Inspirerende events leiden tot veranderingen in gedrag en hoe mensen zich voelen. Het engagement bloeit en je deelnemers voelen zich gemotiveerd om uit hun comfortzone te komen. Bovendien stimuleert inspiratie de positieve energie. Volgens het onderzoeksrapport 'The Scientific Study of Inspiration in the Creative Process: uitdagingen en opportuniteiten' in het magazine Frontiers in Human Neuroscience, vergemakkelijkt inspiratie zelfs het begrip van de boodschap die je wil overbrengen.


Je bent dus maar beter niet sceptisch tegenover inspiratie als emotie. Laat je evenement er in baden! Dat resulteert in gelukkigere deelnemers die positieve herinneringen overhouden. En het is niet zo moeilijk als het wel lijkt. Kleine aanpassingen kunnen al een wereld van verschil maken. Hier zijn enkele tips:Tip 1: Geef je event een algemene missie

Kunnen evenementen missies hebben? ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Bene-events
Coronaproof Teambuilding
Bene-events|
25 February 2021

Hier even wat leuk nieuws als je op zoek bent naar wat ontspanning in dit nare Corona-tijdperk. Bij Escape 2300 kan je op een zeer originele manier Turnhout ontdekken. Je hebt de keuze uit 2 leuke Escape wandelingen, zodat de stap om nog eens af te spreken met vrienden, vriendinnen, collega's of familie sneller kan gezet worden.


Je kan een keuze maken ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Kursaal Oostende blikt vooruit naar state-of-the art verbouwing

Nieuw initiatief nodigt noodlijdende eventsector uit voor gratis digitale marketing opleiding

Nieuw initiatief nodigt noodlijdende eventsector uit voor gratis digitale marketing opleiding

Advertenties