7 vragen die je moet stellen aan je event technologie partner

7 vragen die je moet stellen aan je event technologie partner

Nog niet zo lang geleden was de vraag "heb je een event technologie partner nodig?" hot. Want veel van deze dingen konden we wel 'zelf' doen. In 2020 is deze discussie voorbij.


De voordelen van een eventmanagement systeem of app zijn nu helder. De technologie niet gebruiken, heeft zelfs een negatieve uitstraling op je merk. Logistieke automatisatie en digitalisatie zijn een deel van het spel geworden.


Maar waar je wel aandacht voor moet hebben, is het profiel van je technologie partner. Er is een grote keuze aan event software en event apps die je beloven al het zware werk te doen en de hele eventlogistiek te managen. Maar niet alle partijen zijn een fit met jouw event of merk!


Welke partner moet je dan kiezen? Moet je focussen op de software met de meeste features? Of gaan voor het planningsplatform dat exclusief in jouw land opereert? De juiste keuze maken is niet gemakkelijk! Daarom stelden wij een canvas van vragen samen die je in staat stelt de beste technologie partner te selecteren. Het antwoord op deze vragen voorziet je van info om de juiste keuze te maken:V1. Welke ondersteuning krijg ik tijdens het planningsproces

Klanten ondersteuning is belangrijk. Als je weet dat er iemand je gaat ondersteunen tijdens ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Photoevents
greenkey drive through
Photoevents|
04 March 2021

Onze allereerste opdracht van het jaar na méér dan tien maanden inactiviteit. De medewerkers kregen een tijdslot toegewezen om met eigen wagen doorheen het event te rijden. Op het parcours hadden we een greenkey doek gespannen om de wagens met passagiers tegen te fotograferen. De fotomontage was amper twintig seconden later klaar en dient meteen ook als toegangsticket tot de ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Een all-in one partner voor je online-event-boxen? Grunewald.box!

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Rode Kruis lanceert stickercampagne met online live event

Rode Kruis lanceert stickercampagne met online live event

Advertenties