Unieke congressen organiseren die niemand vergeet

Unieke congressen organiseren die niemand vergeet

Het organiseren van een congres veronderstelt een diepgaande kennis van de gemeenschap of de sector. Volgens de International Congress and Convention Association (ICCA) is een congres: "honderden of zelfs duizenden individuen met eenzelfde professionele, culturele of religieuze of andere groep die regelmatig samenkomen. Dit eventtype wordt opgezet om een bepaald onderwerp te bediscussiëren. De bijdragen aan de presentaties en discussies rond het onderwerp komen enkel van de organisatoren."


Een congres vindt normaal gezien jaarlijks plaats, duurt enkele dagen en heeft verschillende, gelijklopende sessies. De ICCA voegt daar nog aan toe dat congressen normaal gezien een grotere schaal hebben en meer planningsoplossingen vereisen. Van medische tot management congressen, vele sectoren kiezen voor deze format om kennis de delen en te netwerken. 


Maar iets wat congressen en andere eventtypes gemeenschappelijk hebben, is het feit dat hun organisatoren voor een uniek design en opvallende belevingen willen gaan die deelnemers nog lang zullen onthouden. Dit zijn de vereisten voor een complete congresbeleving die de professionals elk jaar opnieuw aantrekt. Dus als je een congres plant en je wil het echt bijzonder en memorabel ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Ibis Styles Zeebrugge
Boek uw veilig vergadermoment of seminarie bij ibis Styles Zeebrugge!
Ibis Styles Zeebrugge|
12 April 2021

Ibis Styles Zeebrugge biedt bedrijven een veilig alternatief waar vergaderingen en seminaries kunnen plaatsvinden in bedrijfsbubbels tot 35 personen. Omdat wij ons strikt aan de richtlijnen houden hebben wij de ruimtes aangepast en de hygiënische maatregelen bijgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan alcoholgel dispensers, gemarkeerde looproutes, voldoende schoonmaak momenten in de openbare ruimtes en voldoende afstand. Kortom, bij ons zit iedereen veilig! 😷

 

De ruime en moderne vergaderzalen ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

EventSummit op 20 mei in Jaarbeurs als Fieldlab testevenement

EventSummit op 20 mei in Jaarbeurs als Fieldlab testevenement

Advertenties