Hoe krijg je snel antwoord op je e-mails?

Hoe krijg je snel antwoord op je e-mails?

Event management? Dat is constante communicatie. Met je deelnemers contact opnemen, updates vragen bij je leveranciers, afspraken maken met je sprekers. Je spendeert heel wat uren voor je computer om e-mails te schrijven. Helaas is er geen alternatief.


Maar erger zijn de langzame antwoorden. Er is niets frustrerender dan op een belangrijke reply te moeten wachten. En soms komt er zelfs helemaal geen antwoord.


Dit gebeurt constant. Een van je sprekers loopt al door de luchthaven en vergat je bericht volledig. Je cateraar is op een ander event, je e-mail staat nog op ongelezen, hij heeft nog niet geantwoord. En je deelnemer stuurt de info die jij nodig hebt, veel later dan gevraagd omdat hij nog in een meeting zat en daarna zich helemaal verloor in zijn werk.


Geen tijdig antwoord krijgen op je e-mails is heel vervelend. Als je een snelle reply verwacht, dan kun je deze tips gebruiken: Tip 1 Schrijf een duidelijk onderwerp

Alles begint met het onderwerp van je e-mail. Het is de bedoeling dat iemand je e-mail opent. Schrijf daarom een persoonlijke, korte en ‘recht naar het doel’ titel. Stel, je communiceert met een spreker, en je hebt zijn biografie nog nodig voor publicatie op je website.  


Dan trekken titels zoals ‘je korte biografie’ of ‘biografie voor website’ niet echt de aandacht. Hij raakt bedolven onder een dozijn of zelfs honderden andere ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Photoevents
greenkey drive through
Photoevents|
04 March 2021

Onze allereerste opdracht van het jaar na méér dan tien maanden inactiviteit. De medewerkers kregen een tijdslot toegewezen om met eigen wagen doorheen het event te rijden. Op het parcours hadden we een greenkey doek gespannen om de wagens met passagiers tegen te fotograferen. De fotomontage was amper twintig seconden later klaar en dient meteen ook als toegangsticket tot de ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Rode Kruis lanceert stickercampagne met online live event

Rode Kruis lanceert stickercampagne met online live event

Advertenties