Zo bedenk je unieke belevingen voor je gasten

Zo bedenk je unieke belevingen voor je gasten

Ervaringen is wat je event onvergetelijk maken. Belevingen, belevingen, belevingen! Als eventorganisatoren is het ons belangrijkste mantra. Elke keer als je een event organiseert, vergeet niet een 'speciaal' detail of specifieke dynamiek toe te voegen die het hart van je gasten sneller doet slaan. 


Spannende entertainment shows, ongewone locaties en stadsrondleidingen. Het zijn maar enkele van de belevingen die wij als eventorganisatoren uit onze hoed toveren. Helemaal niets mis mee, maar toch zijn we erin geslaagd om de gemiddelde eventervaring te automatiseren. 

 

We lopen niet meer de extra mile om met iets echt onvergetelijks te komen dat nog lang in de herinnering van onze gasten blijft nazinderen. We nemen gewoon de tijd niet meer om een uniek programma te ontwerpen. We gooien een aantal vrije tijd of entertainment activiteiten in het programma en klaar is kees. En dan maar hopen dat ze werken!

Door dat te doen, verzaken we echter aan de kern van het organiseren van evenementen.


Wat is die kern nu al weer? Kevin Van der Straeten legt in zijn boek uit: "een sterk concept speelt in op de verbeelding van je doelgroep. Het stimuleert de fantasie, en buit de zone van onzekerheid uit die bestaat tussen nieuwsgierigheid en verwarring. De graduele opbouw van spanning en opwinding veroorzaakt een blijvend effect. Eens je dit soort beleving hebt ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties