Waar rekening mee houden als je een event streamt?

Waar rekening mee houden als je een event streamt?

Er verandert weinig in de event-industrie. We doen nog altijd dezelfde dingen die we 50 jaar geleden deden: elkaar ontmoeten om verschillende onderwerpen te bespreken, connecties te bouwen en te luisteren naar industry leaders. 


Technologie heeft vooral de logistiek van onze events getransformeerd. De kern van evenementen is hetzelfde gebleven. Behalve één ding! ‘Vroeger’ hadden we geen toegang tot events die plaatsvonden in andere steden of landen. Wisten wij veel wat er gebeurde op conferenties die andere sectoren organiseerden. 


Vandaag is dat wel anders! We kunnen vanop onze bank of vanuit ons kantoor landen, markten en industrieën ontdekken en exclusief inzicht krijgen wat er voorvalt overal ter wereld. Dit allemaal dankzij video streaming. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door YouTube, Facebook en andere streaming platformen. Connecteren met een wereldwijd publiek: dat is een eitje!


Als je je event streamt, dan krijg je plotseling een ongelofelijk bereik. Om je merkbekendheid te vergroten en om te connecteren met een mondiaal publiek. En je draagt bij tot het verspreiden van de boodschappen van je sprekers.

Klinkt goed? Hier zijn een paar stappen die je moet zetten voordat je aan het streamen slaat:Stap 1. Bepaal je programma

Je hebt twee keuzes: je streamt heel je programma of een ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Photoevents
greenkey drive through
Photoevents|
04 March 2021

Onze allereerste opdracht van het jaar na méér dan tien maanden inactiviteit. De medewerkers kregen een tijdslot toegewezen om met eigen wagen doorheen het event te rijden. Op het parcours hadden we een greenkey doek gespannen om de wagens met passagiers tegen te fotograferen. De fotomontage was amper twintig seconden later klaar en dient meteen ook als toegangsticket tot de ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Vervolgtraining 'Online & Hybride Eventmanagement - Level 2'

Vervolgtraining 'Online & Hybride Eventmanagement - Level 2'

Rode Kruis lanceert stickercampagne met online live event

Rode Kruis lanceert stickercampagne met online live event

Advertenties